Gemenii trebuie să vorbească mai puțin

Se știe cât de mult le place Gemenilor să vorbească, să povestească, să atragă atenția asupra lor cu bancuri, glume și istorii inedite.

Dar zilele acestea, s-ar putea să facă niște glume nepotrivite, iar gafele costă scump. Ar trebui să vorbească mai puțin, mai ales în preajma șefilor, pentru că nu se știe niciodată cum sunt interpretate vorbele lor.

Mai multă seriozitate și implicare la locul de muncă nu strică. Este bine să își păstreze o imagine cât mai bună în ochii colegilor.

Racii sunt prea visători

Nativii Raci visează mult și au pretenții mari, dar numai de la cei din jur. Cu ei înșiși sunt foarte îngăduitori, dar așteaptă mereu de la alții să îi ajute să își împlinească visurile.

Nativii Raci care au ambiții mari săptămâna asta, dar nu știu să se sacrifice și să trudească pentru ele, pot avea surprize neplăcute. În mod cert, se numără printre zodiile care au ghinion în aceste zile.

Fie risipesc banii din lipsă de experiență și investesc în lucruri inutile, fie își asumă un risc prea mare și nu obțin nimic. Ba chiar riscă să fie înșelați de persoane rău intenționate.

Vărsătorii, printre zodiile care au ghinion în carieră

Luna aceasta, Vărsătorilor nu le merge prea bine în carieră și, în a doua decadă pot lua o decizie complet greșită, cu consecințe grave.

Ca să se ferească de ghinion, ar trebui să fie mai prudenți, să se gândească cum pot avansa și cum își pot consolida poziția la locul de muncă.

Este posibil să fie nevoie de sacrificii, de mult efort și de multă muncă în afara programului, pentru o vreme, pentru a obține ceea ce își doresc. Fără sacrificii, pot fi înlăturați de alți colegi mai ambițioși și mai norocoși.

Pentru mai multe detalii și pentru a afla cum le merge celorlalte zodii, citește horoscopul lunii martie!

sursa foto: 123rf.com