Gemenii trag concluzii îngrijorătoare

Zodia Gemeni poate fi supusă unei tensiuni puternice în următoarele zile, iar riscul de a lua o decizie greșită este foarte mare. Mulți nativi vor fi puși față în față cu urmările unei greșeli din trecut, pe care cu comis-o mai degrabă din neglijență și naivitate, decât din rea voință. Un secret pe care doreau să îl țină bine ascuns este posibil să iasă la suprafață și să îi provoace să acționeze cu mai multă maturitate.

Zodia Leu preferă să riște, decât să abandoneze lupta

Nativii Lei vor trece prin împrejurări dificile în viața profesională și este posibil ca unii dintre să își dea demisia pentru a accepta provocarea unui alt job. Vor renunța la un anumit statut, la o afacere sau la un client și vor începe să muncească la un proiect nou, în care își pun toate speranțele. Dar deciziile lor pot fi riscante, dacă nu sunt susținute cu fonduri consistente și de către o echipă de încredere.

Zodii care riscă să ia decizii greșite: Balanța cea prudentă

Oricât de calculate și prudente ar fi Balanțele, în următoarea perioadă energia astrelor este dificilă pentru ele și le provoacă să își asume riscuri pe care altădată le-ar fi ocolit. Nativii Balanțe vor fi puși în fața unei alegeri grele în dragoste, mai ales dacă s-au simțit nefericiți și singuri în ultima perioadă. Trebuie să aleagă dacă vor continua o relație din obișnuință sau dacă preferă o ruptură definitivă pentru a-și reface viața.

Săgetătorii trebuie să învețe să ierte

Conjunctura astrală actuală îi supune pe nativii Săgetători unei alegeri care aduce la lumină greșelile din trecut. Poate fi vorba de greșelile lor, dar și de greșelile partenerilor lor, a soților sau soțiilor. Ori învață fiecare să ierte, să treacă mai departe și să iubească necondiționat, ori își asumă un lungă perioadă de critici, tensiune și așteptări inutile.

Vărsătorii trebuie să fie mai atașați de familie

Zodia Vărsătorului se numără printre cele câteva zodii care riscă să ia decizii greșite în următoarea perioadă. Este posibil ca unii dintre nativi să aibă probleme grave acasă, să declanșeze o ceartă cu părinții mai în vârstă sau să încerce să plece de acasă definitiv. Dacă sunt puși în fața unei astfel de situații, trebuie să se gândească în primul rând la ceea ce le oferă familia și să își protejeze părinții de șocuri emoționale.

sursa foto: 123rf.com