Gemenii se distrează ca niciodată!

Crăciunul aduce multă energie și bucurie în viața nativilor Gemeni, care știu să profite de orice clipă frumoasă. Își revăd toți prietenii, chiar și pe cei care se află prea departe, își reunesc familia, dacă au fost separate o vreme și dau petreceri pentru oamenii pe care îi iubesc.

Racii redescoperă dragostea și pasiunea

Fie că sunt sau nu căsătoriți, Racii se vor bucura de multă dragoste, de aventuri și pasiune în preajma Crăciunului. Cei mai fericiți sunt cei care vor călători departe de casă și vor lăsa toate grijile pe umerii altora, bucurându-se de persoana iubită și de zilele libere de vacanță.

Zodii privilegiate de Crăciun

Fecioarele primesc surprize în familie

Nativii Fecioare se bucură de un Crăciun plin de armonie și de dragoste alături de familie. Vor lăsa în urmă necazurile, vor reuși să își reface și bugetul la sfârșit de decembrie, iar cadourile pe care le primesc de Sărbători le vor satisface dorințe vechi.

Săgetătorii, surprize mari de Crăciun

De Sărbători, Săgetătorii se pot relaxa și se pot bucura de fiecare clipă alături de persoanele pe care le iubesc. Chiar dacă vor să călătorească, vor pleca la drum însoțiți de un grup mare de prieteni sau de rudele apropiate. Se vor distra din plin, vor primi cadouri haioase și vor trăi o pasiune intensă.

Peștii se bucură de un Crăciun ca în povești

Chiar dacă nu și-au făcut planuri mari de Crăciun și vor doar să aibă liniște alături de cei dragi, Sărbătorile le vor aduce multe satisfacții Peștilor. Ei se numără categoric între cele 5 zodii privilegiate de Crăciun. Alături de copii sau de persoana iubită, Peștii se vor simți cu adevărat împliniți și vor primi o veste deosebită, care le va aduce multă bucurie.

sursa foto: 123rf.com