Femeia Berbec – caută puterea

Nimic nu o ambiționează mai mult pe o femeie Berbec decât victoria. De aceea, majoritatea nativelor din acest semn astral sunt femei pasionate de cariera lor. Își aleg meserii dinamice, își fac mici afaceri de familie, se implică în afaceri mai mari pe care le pot prelua mai târziu, sunt interesate de avansare în orice meserie ar lucra. Femeia Berbec este interesată în primul rând de puterea pe care ți-o dă un post de conducere și apoi de avantajele materiale.

Femeia Fecioară – caută competiția

Mult mai calculată și organizată decât femeia Berbec, nativa din Fecioară nu se lasă mai prejos. Este ambițioasă din școală să arate că ea poate mai mult decât colegii ei, în special decât băieții isteți. Apoi alege o profesie cât mai elevată pentru a face carieră. Foarte multe femei din zodia Fecioarei sunt doctorițe, economiste, contabile, specialiste în marketing și publicitate, lucrează în relațiile internaționale sau chiar pe anumite posturi din armată și poliție.

Nativele din zodiac pasionate de cariera lor!

Femeia Capricorn – caută avantajele

Nativa ambițioasă din zodia Capricornului nu doar că vrea o carieră rapidă și bănoasă, ea vrea să bată tot felul de recorduri. Spre exemplu, să fie cea mai bogată din familie, să fie cea mai apreciată la birou, să fie cea mai înstărită și realizată dintre toți prietenii ei, să aibă cei mai deștepți copii și cel mai puternic soț. Femeile Capricorn sunt pasionate de cariera lor și se mândresc cu fiecare realizare deosebită pe care o obțin. Iar banii se văd imediat în stilul lor de viață.

Femeia Vărsător – caută schimbarea

Se știe deja că Vărsătorii sunt expansivi și trec peste reguli. Ei nu se lasă intimidați de nimic și nici nu se lasă influențați de nimeni. Femeia Vărsător este o ambițioasă, dar în sensul cel mai bun. Îi place să ajungă mai sus, în carieră, să ocupe un post de conducere sau să își dezvolte propria afacere pentru a modela lumea din jurul ei. Puterea o ajută să pună pe roate tot felul de proiecte din care vor beneficia toți ceilalți, cot la cot cu ea. Femeia Vărsător nu  face nimic doar pentru ea. Familia, prietenii și colegii ei știu deja că este un om generos, care va împărți cu ei ceea ce obține mai bun.