Bărbații născuți în zodiile Leu, Balanță sau Pești vor avea parte de dragoste și se vor bucura de toată atenția partenerelor lor, așa cum spune și horoscopul lunii martie.

Dar mai sunt alte trei zodii norocoase în dragoste, care vor avea parte de anumite avantaje alături de persoana iubită sau care vor reuși să cucerească o iubire nouă. Iată care sunt acestea!

Zodii norocoase în dragoste

Taurul își analizează sentimentele

Astrul zodiei Taurului, Venus, este în mișcare retrogradă pe tot parcursul lunii martie și nu va avea o influență prea bună asupra câștigurilor sau asupra carierei. Dar Venus retrograd îi poate ajuta pe Tauri să recâștige o iubire pierdută sau să aleagă cel mai potrivit partener/ă pentru tot restul vieții lor. Venus retrograd îi ajută să își analizeze mai bine sentimentele și să se decidă ce vor în relația de cuplu, oricât de greu le va fi să facă anumite compromisuri.

Fecioarele vorbesc despre nuntă

Pentru nativii Fecioare care caută dragostea, martie poate fi o lună crucială. Le merge mai bine din punct de vedere financiar și își pot face planuri pe termen lung și din punct de vedere personal. Nativii Fecioară care se îndrăgostesc luna aceasta vor ajunge să vorbească foarte curând despre nuntă, pentru că vor simți că au descoperit partenerul potrivit. Iar familia și prietenii apropiați îi vor susține și îi vor sprijini financiar, dacă vor să facă acest pas.

Zodii norocoase în dragoste

Săgetătorul învață să ofere

Venus retrograd îi obligă pe Săgetători să acționeze și să se poarte mult mai corect cu persoanele pe care le iubesc. Îi îndeamnă să fie mai generoși, mai atenți și mai implicați în viața de cuplu. Din această perspectivă, nu au decât de câștigat. Partenerii sau partenerele lor le vor răsplăti eforturile și este posibil să aibă surprize frumoase luna aceasta. Cu siguranță, se numără printre puținele zodii norocoase în dragoste în luna martie.

sursa foto: Shutterstock