Luna iulie este luna cheltuielilor mari. Toată lumea cumpără vacanțe și distracții, călătorește și risipește economiile adunate. Dar câteva zodii norocoase în a doua jumătate a lunii iulie o vor duce foarte bine, dacă profită de șansele care li se oferă.

Zodia Rac atrage norocul ca un magnet în iulie  

Nativii acestei zodii, și în special femeile Rac, se numără printre norocoșii lunii iulie, care pot găsi un loc de muncă mai bine plătit. În curând, o bună parte dintre Racii care vor să facă o schimbare în carieră vor avea parte de vești bune și  vor primi și un salariu mai bun.

Zodia Fecioarei profită în carieră

Fecioarele știu să profite de fiecare ocazie și nu vor rata să mai adune niște bani în iulie, chiar dacă se pregătesc de concediu. Vor reuși să recupereze banii împrumutați pe la prieteni, dar cel mai important este că vor profita de o șansă nouă în carieră și vor ajunge pe un post mai bine plătit. Dar norocul nu le pică din cer. Trebuie să muncească mai mult.

Citește și horoscopul lunii iulie, realizat de Medeea!

Zodia Leu, cu ochii pe bani

Leilor le merge de minune și se numără printre zodiile norocoase în a doua jumătate a lunii iulie. Leii vor lua decizii noi și se vor adapta la schimbări pentru a face bani, pentru că vor știi să se apropie de oamenii care provoacă schimbările profitabile. Poate fi vorba de șefii lor, care demarează o afacere nouă sau de rude care știu să valorifice o moștenire.