După anul Maimuței, haotic și imprevizibil, vine un nou an provocator pentru zodiile care au drept element primordial lemnul.

Zodia Cocoșului de Foc îi obligă pe toți nativii care s-au născut sub influența Lemnului să își reconsidere prioritățile și să lupte pentru noi obiective ambițioase. Consultă tabelul de mai jos și află dacă te numeri și tu printre zodiile de Lemn.

zodiac.xlsx

Nu va fi un an ușor pentru zodiile de Lemn, vor întâlni multe piedici, oricât de mărunte, și vor avea de înfruntat schimbări imprevizibile.

Unii dintre ei nu vor face față fără ajutorul celor care îi iubesc, dar fiecare va găsi puterea să meargă mai departe în momentele critice.

Trebuie să se adapteze rapid la schimbări, chiar dacă le este greu și trebuie să facă sacrificii mari.

Chiar dacă lemnul poate fi mistuit de foc, dacă este suficient de flexibil va știi cum să scape de povara flăcărilor.

Cum stau cu dragostea zodiile de Lemn

Dragostea este cel mai sensibil aspect din viața zodiilor de Lemn în acest an. Focul arde lemnul cu mare ușurință, dar există și esențe lemnoase tari, care rezistă tuturor încercărilor.

Nativii născuți sub semnul Lemnului care se bucură de o dragoste sinceră și de respectul partenerilor lor nu au de ce să se teamă. Pentru ceilalți, însă, care știu că relațiile lor de cuplu sunt fragile, anul Cocoșului de Foc va fi o probă grea.

Mulți dintre ei trebuie să decidă dacă vor să rămână și dacă merită să rămână alături de partenerii lor. Cei care se vor gândi la despărțire, trebuie să o facă fără regret și să fie liberi pentru a merge mai departe. Poate că va fi anul divorțului pentru unii nativi, dar poate fi și anul unei noi iubiri adevărate, sincere și fără compromisuri.

Unele zodii de Lemn vor redescoperi fericirea când nu credeau că mai au vreo șansă, pentru că anul Cocoșului de Foc poate însemna sfârșitul unei relații nefericite și începutul unei pasiuni mistuitoare.

Cariera și câștigurile în anul Cocoșului de Foc

Zodiile de Lemn ambițioase și bine motivate se vor concentra asupra carierei în acest an, cu atât mai mult cu cât vor avea de a face cu schimbări mari la serviciu.

Înainte de orice, nativii cu semn de Lemn trebuie să țină cont de un sfat: să lucreze anul acesta în echipă. Forțele lor nu vor fi suficient de puternice pentru a face față schimbărilor aduse de Foc.

Dar munca în echipă îi va proteja, îi va ține departe de greșeli costisitoare și îi va ajuta să pună în practică idei mai bune. Unii dintre ei pot avea surpriza frumoasă de a fi promovați și de a primi în subordine o echipă de oameni, din vara acestui an. Alții vor lucra cot la cot cu colegi noi, care vor veni cu proiecte ambițioase și vor pune pe roate noi afaceri profitabile.

Cele mai dinamice și profitabile domenii pentru zodiile de Lemn anul acesta vor fi cel medical și farmaceutic, IT și industria calculatoarelor, industria auto, cercetarea, organizarea de evenimente și cateringul.

În anul Cocoșului de Foc, zodiile de Lemn nu se vor bucura de câștiguri mult mai mari sau de recompense consistente, dar este anul în care pot începe o activitate nouă, cu profit bun în viitorul apropiat.

Citește și: Zodiac chinezesc 2017. Ce aduce anul Cocoșului de Foc pentru toate zodiile

sursa foto: Shutterstock