Zodiacul numără câteva zodii cu puteri paranormale, chiar dacă nu toți cei care se nasc în aceste zodii sunt înzestrați. Un număr restrâns dintre nativii acestor zodii se poate lăuda cu puteri speciale, extrasenzoriale sau chiar paranormale.

Unele zodii au o intuiție mult mai puternică, altele au capacitatea de a analiza atât de bine semnele din prezent încât prevăd destul de bine viitorul, iar altele au puterea de a-i influența puternic pe cei din jur.

Zodii cu puteri paranormale. Iată cine este cu adevărat înzestrat!

Gemenii

Nativii Gemeni au instincte puternice, sunt foarte atenți la detalii și la nuanțe subtile și datorită acestui har sunt capabili să recunoască imediat oamenii buni de mitocani, mincinoși sau parveniți. Gemenii se feresc de oamenii cu două fețe și de cei care încearcă mereu să profite de ceilalți. Și au o intuiție foarte bună pentru caracterul oamenilor. Nimeni nu îi poate păcăli pentru prea mult timp.

Racii

Unii dintre nativii Raci, mai ales femeile, au o intuiție puternică și presentimente fără greș. Ei pot analiza rapid, aproape inconștient, tot felul de detalii din mimica și gesturile celorlalți și își dau seama imediat cine le este prieten și cine le este dușman. Racii au un simț acut al celorlalți… se poate spune că le simt sufletul și nu se lasă păcăliți de nimeni, mai ales în dragoste.

Balanțele

Guvernate de Venus, Balanțele au un simț deosebit al adevărului, al dreptății, al esteticului și al echilibrului. Iar acest simț nu le este util doar în profesie sau în relațiile sociale. El este dublat de unele capacități extrasenzoriale care le ajută să prevadă viitorul apropiat și acțiunile celor din jur. Balanțele vor știi înaintea ta ce decizie vei lua, te analizează fără să știi, dar nu vor interveni cu sfaturi decât dacă ai nevoie.

Scorpionii

Nativii acestei zodii se pot lăuda cu o percepție acută a realității și sunt capabili să observe detalii pe care alții nu le-ar vedea nici dacă ar fi sub nasul lor. Scorpionilor le plac tainele, misterele, lucrurile ascunse tocmai pentru că au o abilitate specială să le descopere. Ei au o intuiție puternică, dar mai ales un fel de ”ochi” ascuns care descoperă lucrurile aflate în umbră. Și mai au și capacitatea stranie a viselor premonitorii.

Peștii

Cu o intuiție puternică și simțuri ascuțite, dar mai ales cu o capacitate misterioasă de a prevedea viitorul, Peștii sunt mereu menționați în topurile de zodii cu puteri paranormale. Deciziile majore din viața lor sunt luate mereu pe baza sentimentelor, emoțiilor și a senzațiilor pe care le simt în contextul respectiv. Peștii sunt guvernați de emoții și au tot felul de vise premonitorii, de aceea nu au greș niciodată în dragoste și în relația cu familia lor.