Dacă te-ai născut în Rac sau Capricorn, nu ai fi zis niciodată că faci parte dintre acele zodii cu ciudățenii care constituie o curiozitate în zodiac. Dar iată cât de ciudate sunt unele zodii!

Racul, de ce se află printre cele 3 zodii cu ciudățenii

Nu degeaba li se spune Racilor că sunt lunatici! Se nasc sub imperiul Lunii, astrul nălucirilor și al fantasmelor, și totodată a trăirilor lăuntrice, a emoțiilor și a amintirilor.

Nativii Raci au tendința de a trăi în trecut, printre umbrele amintirilor frumoase. Sunt atrași de mistere și le place să se înconjoare de mister, dezvăluind prea puține lucruri despre viața lor.

Unii ar spune că sunt plini de toane, alții ar spune că sunt doar ”diplomați”, cert este că Racilor nu le place deloc să își dezvăluie inima.

Scorpionul, zodia amatoare de mistere

Știai că zodia Scorpionului este guvernată de Pluton, astrul tenebrelor și al distrugerii? Pare o influență înfricoșătoare și, din cauza ei, mulți astrologi consideră Scorpionul cea mai întunecată și misterioasă zodie.

Într-adevăr, un Scorpion nu își arată niciodată adevărata față, decât la nevoie…E genul de om ambițios și puternic, dar care alege căi ocolite ca să obțină ce vrea. Nu de puține ori te va surprinde cu alegerile pe care le face și te face să te întrebi dacă mai poți avea încredere în el.    

Capricornul, ciudățenii legate de firea lui singuratică

Totul trebuie să fie bine calculat și planificat în viața Capricornului, de aici și încăpățânarea de care dă dovadă când lucrurile nu merg așa cum și-a propus. Nu are tihnă, dacă nu poate controla totul, iar acest lucru în mod cert îl pune pe lista cu cele 3 zodii cu ciudățenii.

Capricornul are strania impresie că se poate descurca singur în orice împrejurare, de aceea refuză să fie ajutat și nu suportă să se bage alții în viața lui. Din această cauză, unii dintre ei duc o viață retrasă, sunt singuratici și se feresc până și de familie.