Zodiacul chinezesc te poate ajuta să îi cunoști mult mai bine pe oamenii de lângă tine. În acest zodiac vei găsi descrise cel mai bine caracterele umane, relațiile și legăturile care apar între zodii. Și tot aici se văd cel mai bine acele zodii chinezești care se îndrăgostesc la prima vedere!

Șobolanul, Iepurele și Boul

Între Șobolan și Iepure sau între Șobolan și Bou se vor naște adevărate povești de dragoste pline de romantism. Acestea sunt cupluri stabile și vor fi parteneri de încredere, foarte atenți la jumătatea lor și foarte atașați de familie.  

Iepurele și Capra

Între Iepure și Capră poate fi un mariaj de vis, o relație senină, romantică, în care amândoi dăruiesc totul și au nevoie unul de celălalt.

Dragonul, Maimuța și Cocoșul

Dragonul se poate îndrăgosti lulea de Maimuță, vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți și vor fi un exemplu de romantism și comuniune printre prietenii lor. De asemenea, Dragonul va fi iubit cu patimă de către Cocoș, care va fi un partener irezistibil.

Zodii chinezești care se îndrăgostesc pătimaș

Cocoșul, Boul și Dragonul

Boul și Cocoșul fac casă bună împreună, sunt foarte atașați de familie și se respectă reciproc. Dragostea dintre ei este calmă, durabilă și statornică. Cocoșul și Dragonul sunt ca două flăcări în dragoste. Vor trăi o pasiune rară, dar trebuie să facă eforturi să păstreze această pasiune cât mai mult timp.

Câinele, Iepurele și Calul

Câinele este una dintre acele zodii chinezești care se îndrăgostește la prima vedere de cineva din zodia Iepurelui sau a Calului. Aici își poate găsi el sufletul pereche și va fi cu adevărat fericit, pentru că nativii din cele două zodii îi oferă stabilitate și pasiune.

Porcul și Capra

O relație puternică și plină de pasiune poate fi și între Porc și Capră. Visele Porcului se pot împlini prin voința și inventivitatea Caprei, care va face totul ca el să fie fericit.