Zodia Berbec

Cea mai rea zi din săptămână pentru Berbeci este lunea. Cu greu se pot aduna și organiza, cu greu se întorc la muncă și redevin responsabili, mai ales dacă au petrecut de minune în weekend.

Lunea, Berbecii trebuie să se ferească de cheltuieli și decizii mari.

Zodia Taur

Nativii Tauri au adesea probleme marțea. Zilele de marți nu sunt deloc favorabile acestei zodii care se bucură de zile mult mai norocoase de obicei vinerea.

Marțea le merge totul pe dos Taurilor și trebuie să se ferească de investiții, ședințe și planuri noi.

Zodia Gemeni

Dacă miercurea este o zi bună pentru Gemeni, marțea le merge destul de rău. Cele mai multe ghinioane le pot avea marți, pentru că se pripesc să ia decizii nepotrivite și nu se gândesc la consecințe.

Marțea, Gemenii trebuie să se ferească de discuții și negocieri, dar și de cheltuieli.

Zodia Rac, cea mai rea zi din săptămână

Racii sunt mereu sub tensiune în zilele de miercuri. Tot timpul au multe de făcut, abia fac față, se enervează, uită de câte ceva și pierd. Rătăcesc lucrurile și uneori se enervează pe cine le stă în cale.

Miercurea, Racii trebuie să fie prudenți, să păstreze o rutină echilibrată și să nu se enerveze, orice ar fi. Trebuie să evite orice activitate nouă.

Zodia Leu

Leilor le merge de minune duminica, dar joia este cea mai rea zi din săptămână. Joia, deja sunt obosiți, tracasați, încep să se enerveze și iau decizii proaste.

Joia, Leii trebuie să evite confruntările, activitățile noi, sportul, întâlnirile romantice. Cel mai bine ar fi să iasă la un pahar de vin cu amicii.

Zodia Fecioară

Nativii Fecioare, ca și Gemenii, se bucură în general de noroc în zilele de miercuri. Dar vinerea nu prea le merge bine. În zilele de vineri, parcă le tună și le fulgeră, sunt mai exigenți și nu se mulțumesc cu puțin.

Vinerea, Fecioarele trebuie să evite călătoriile, deplasările, negocierile sau întâlnirile romantice.

Zodia Balanță

Pe cât de bine le merge Balanțelor vinerea, pe atât de rău le merge lunea. În mod cert, prima zi de muncă este cea mai rea zi din săptămână pentru această zodie. Balanțele se organizează și se urnesc cu greu lunea și nimic nu le iese pentru că nu au chef de nimic.

Lunea, Balanțele trebuie să evite deplasările pe distanțe lungi, negocierile, cheltuielile, întâlnirile cu șefii.

Zodia Scorpion  

Fie că recunosc sau nu, Scorpionilor le merge bine marțea, dar le tună și le fulgeră joia. De multe ori, în zilele de joi Scorpionii stau în tensiune, se enervează din orice, dar reușesc să arate calmi la suprafață.

Joia, nativii Scorpioni trebuie să se ferească de orice activitate nouă și de discuțiile cu partenerul de cuplu.

Zodia Săgetător

Nativilor Săgetători nu le merge deloc bine miercuri. Pentru ei este o zi obositoare, încărcată, cu multe presiuni, mai ales dacă un loc de muncă solicitant.

Miercurea, Săgetătorii trebuie să evite deplasările, cheltuielile și să nu îți programeze întâlniri romantice.

Zodia Capricorn

Oricât ar părea de ciudat, duminica pare să fie cea mai rea zi din săptămână pentru Capricorni. De obicei, duminica nu le iese nimic din ceea ce își propun și mai și pierd bani, dacă nu sunt atenți.

Duminica, nativii Capricorni trebuie să se ferească de orice activitate nouă și doar să se odihnească.

Zodia Vărsător

Vărsătorilor le merge de minune sâmbăta, dar vinerea este o zi dificilă pentru ei. Vinerea cheltuie peste măsură, uită, pierd, rătăcesc lucruri, rătăcesc drumurile, îi dezamăgesc pe cei din jur.

Vinerea, Vărsătorii nu trebuie decât să se relaxeze și să lase deoparte activitățile importante, pentru că riscă să facă greșeli și gafe.

Zodia Pești

Joia este ziua cu noroc a Peștilor, dar duminica este de obicei o zi mai tensionată și mai dificilă. Sunt șanse mari, când pierd ceva, să piardă duminica, și nu este vorba numai de obiecte, ci și de oameni.

Duminica, nativii Pești trebuie să evite deplasările lungi, discuțiile serioase în cuplu și activitățile dificile.