Sunt zodii sensibile, zodii care nu uită ușor durerea și zodii care trăiesc în trecut, până când cineva reușește să le arate o altă cale. Ele au nevoie de dragoste mai mult decât orice, dacă au pierdut-o în cele mai grele perioade ale vieții.

Iată cele cinci zodii care nu reușesc să se împace cu ele însele și care nu trebuie lăsate singure, bântuite de amintirile lor dureroase.  

Zodia Rac, printre cele mai sensibile

Nativii Raci care au trecut prin adevărate drame în viața lor, sunt prea emotivi și sensibili pentru a depăși momentele critice. Cei mai profund afectați, trăiesc în trecut ani de zile, până când cineva foarte curajos și răbdător le va cuceri încrederea și îi va face să iubească din nou.

Zodia Scorpion, între trecut și prezent

Scorpionul se numără și el printre zodiile care trăiesc în trecut, atunci când prezentul nu le mai oferă nimic. Tot timpul fac comparații între prezent și trecut și rămân la amintirilor lor frumoase și puternice, dacă nu reușesc să își refacă viața. Ei fac greșeala să își compare partenerii din prezent cu partenerii pe care i-au iubit cândva, iar acest lucru nu îi lasă să se bucure niciodată de dragoste pe deplin.

Zodia Pești adună prea multe greșeli și trăiesc în trecut

Peștii se numără printre nativii care trăiesc în trecut, pentru că foarte greu reușesc să își ierte propriile greșeli. Când știu că au greșit grav și că au stricat ceva pentru totdeauna, nu reușesc să mai depășească momentul respectiv. Au nevoie de multă dragoste pentru a merge mai departe.

Zodia Balanța face prea multe compromisuri

Balanțelor nu le merge bine deloc, dacă se agață de trecut și își pierd echilibrul emoțional. Iar dacă au luat o decizie greșită, în loc să lupte să o schimbe, acceptă situația așa cum este, suportă cu stoicism consecințele ei dramatice și nu își vor mai găsi liniștea multă vreme. Balanțele trăiesc în trecut pentru că fac prea mult compromisuri, în loc să se gândească la ceea ce vor ele cu adevărat.

Zodia Capricorn se agață de victoriile trecute

Uneori, nativii Capricorni rămân blocați în victoriile, faima și succesul pe care l-au avut cândva și adună tot mai multe regrete că nu reușesc să se ridice la standardele atinse în tinerețe. Ei vor avea nevoie de un impuls puternic din partea cuiva care are mare încredere în ei pentru a ajunge iar la gloria de altădată.