Eclipsa de Lună din Gemeni, în opoziție cu Soarele din Săgetător, se va petrece pe 30 noiembrie, dar va avea un impact puternic asupra lunii decembrie, când va întâlni energia eclipsei de Soare din Săgetător, din data de 14 decembrie.

O eclipsă de Lună scoate întotdeauna la lumină ceea ce ne lipsește, adică ne arată ce avem cu adevărat nevoie, dar nu am știut să îl punem pe lista de priorități. Este o eclipsă care conectează două semne mutabile, Gemenii și Săgetătorul, zodiile care pun în valoarea comunicarea, relațiile, dialogul, ideile noi, aventura, căutarea, statutul social. Iată zodiile care vor avea cel mai mult de câștigat din această eclipsă care se petrece la granița dintre anotimpuri.

1. Gemeni

Nativii Gemeni vor trece prin situații care se schimbă rapid și în care au nevoie de multă diplomație, răbdare și cutezanță. Pentru mulți dintre ei, apare o șansă în carieră și trebuie să fie pregătiți să ia o decizie bună.

2. Leu

Zodia Leu va fi puternic afectată de Soarele din Săgetător care se opune la eclipsa de Lună din Gemeni. Contrastul dintre cele două luminarii, Soarele și Luna, va pune în prim plan problemele emoționale ale Leilor, dar ei vor avea de câștigat pentru că vor găsi soluții pentru fiecare.

3. Fecioară

Se pare că nativii Fecioare trebuie să întoarcă foaia și să caute celălalt sens al lucrurilor deosebite care se petrec în viața lor. Dacă sunt supuși unei schimbări, trebuie să se gândească la necesitatea acestei schimbări și să se adapteze, pentru că le va fi mai bine pe viitor.

4. Săgetător

Nativii Săgetători vor avea multe surprize după eclipsa de Lună din Gemeni, dar vor avea și multe beneficii. În primul rând, impactul benefic puternic va fi asupra relațiilor intime, asupra imaginii personale și asupra carierei. Mulți Săgetători își vor da mai bine seama ce are nevoie de cu adevărat sufletul lor.   

5. Pești   

Uneori, nativii Pești se vor simți ca peștii pe uscat. Eclipsa de Lună din Gemeni are un impact puternic asupra familiei, casei, căsniciei și relației de cuplu. Ei vor vedea mai bine ce le lipsește în viața intimă și vor corecta imediat situația.