Zodia Săgetător, o deducție imbatabilă

Ai putea spune că Săgetătorii nu sunt prea intuitivi. Cu toate acestea, sunt capabili să îți citească gândurile, dacă sunt direct interesați de tine.

Săgetătorii folosesc mai degrabă deducția logică și experiența lor de viață pentru a-și da seama ce vor ceilalți. Pentru ei, intuiția este doar un instrument secundar. Și, cu toate acestea, sunt chiar buni când vor să afle ce gândești pe ascuns.

Vestea bună este că Săgetătorii, în special bărbații, îți vor spune în față ce cred despre tine și despre gândurile tale și nu încearcă să te păcălească.

Zodia Rac, mereu în topul zodiilor capabile să îți citească gândurile

În cazul Racilor, emoțiile și intuiția merg mână în mână. De multe ori, nativii zodiei sunt capabili să îți citească gândurile, când surprind anumite expresii deosebite pe chipul tău. Dar ei sunt atât de emotivi și plini de toane, încât vor da interpretări cu totul greșite la ceea ce cred ei că ai putea gândi tu.

Vestea mai puțin bună este că Racii nu vorbesc niciodată deschis cu tine. Ei te urmăresc și te lasă să fierbi, să le dai tot felul de explicații și tot ce vor ei cred.

Zodia Scorpionului, o intuiție de detectiv

Scorpionii se folosesc de toate detaliile pe care le știu despre tine pentru a-ți ghici gândurile și intențiile. De cele mai multe ori, ei chiar reușesc să analizeze corect ceea ce vrei să faci și ți-o iau înainte. Nu te lăsa influențată de vicleșugul lor. Fii directă și vei reuși să comunici cu ei, pentru că Scorpionii nu suportă oamenii ascunși.

Vestea bună este că și ei sunt direcți atunci când vor ceva și nu trebuie să le citească gândurile nimeni!