Anul Porcului de pământ este guvernat în esență de o energie feminină, creatoare, fecundă și plină de viață. Va fi un an favorabil pentru toate zodiile și mulți dintre noi vom găsi resurse noi datorită Porcului.

Dar iată care este cea mai bună lună pentru fiecare și ce element ne protejează în 2019.

Zodiacul chinezesc în 2019. Elementul norocos

Șobolanul

Anul acesta, și Apa și Focul sunt elementele benefice ale zodiei tale. Ar trebui să ții o vază cu flori, un tablou cu peisaj marin sau orice alt obiect care sugerează apa în partea de nord a casei și bijuterii de aur care sugerează focul în partea de sud. De asemenea, seara este benefică o lumânare aprinsă la peretele de sud al dormitorului. Decembrie 2019 va fi luna ta cea mai bună!

Boul

2019 este un an de Pământ în astrologia chineză, dar Lemnul este elementul care îți poartă noroc în următoarele 12 luni. Cele două elemente sunt compatibile, Lemnul primind energie de la Pământ. Ca să ai parte de prosperitate, pune obiecte decorative din lemn în camera de zi sau pe birou, la locul de muncă. Ianuarie 2019 este cea mai bună lună pentru tine.

Tigrul

Mizează pe elementul Foc în 2019 și vei avea parte de împlinirea unui vis drag. Cumpără o bijuterie de aur la început de februarie să îți poarte noroc tot anul sau folosește cât mai des lumânări și bețișoare parfumate să aduci armonie în casa ta și în suflet. Februarie 2019 este luna ta norocoasă.

Iepurele

Pentru a avea noroc anul acesta, nativii Iepuri trebuie să plaseze obiecte legate de Lemn și de Foc într-un loc secret din casă, spre exemplu un mic obiect decorativ din lemn sau din aur. Pentru reușite profesionale, obiectul respectiv trebuie să fie pus în partea de nord-est a dormitorului. Profită de șansele din martie, pentru că va fi cea mai bună lună pentru tine.

Dragonul

Ține, în apropiere de ferestre, ghivece pline de flori, o cutiuță cu nisip decorativ sau o un vas din lut ars. Pământul este elementul care îți poartă noroc anul acesta și ai nevoie de el în momentele critice. Iar luna ta cea mai bună va fi aprilie.

Șarpele

Pământul este elementul care te ajută în acest an și trebuie să porți mai des bijuterii din portelan sau să decorezi casa cu vase și obiecte din lut. De asemenea, sunt indicate și ghivecele cu flori ca să beneficiezi de protecție și bunăstare. Luna cea mai bună din 2019 va fi luna mai.

Calul

Mizează pe Metal, pentru că este elementul benefic al zodiei tale în acest an. Conform astrologilor chinezi, o broscuță din bronz sau monede de metal puse în partea de nord-vest a casei vor aduce norocul în viața ta. Iar luna ta norocoasă va fi iunie.

Care e cea mai bună lună din 2019

Capra

Este o zodie care are întotdeauna noroc dacă folosește elementul Metal, dar mai ales anul acesta.  O cutie decorativă din metal sau orice alt obiect din metal care are o conotație specială pentru tine te va ajuta, dacă îl iei la birou sau dacă îl ții la vedere în casă. Iar luna cea mai bună va fi iulie.

Maimuța

Elementul lui 2019 este Pământul, dar Maimuța va avea mai mult noroc dacă va miza pe Apă. Norocul tău este ocrotit dacă îți cumperi ceva care are legătură cu apa, de la o mică fântână decorativă de cameră, la tablouri cu peisaje acvatice, postere sau excursii care să includă și o plimbare pe apă. Apa și Pământul se pot îmbina, dar ceea ce rezultă nu va dura prea mult. Luna ta norocoasă este august.

Cocoșul

În perioadele mai grele ale anului, folosește Metalul și Apa să alungi ghinionul și să atragi norocul. Poartă bijuterii din metal nobil sau bijuterii care să sugereze apa, decorează camera cu vase cu apă și pietre colorate, aprinde lumânări seara pe un suport din metal… și ține minte că septembrie este luna cea mai bună din 2019.

Câinele

Pentru a avea noroc anul acesta, ar fi bine să eviți Apa și Focul în momentele critice și să te bazezi pe energia Lemnului. Bijuteriile din lemn, obiectele decorative sau pur și simplu crenguțele de copaci pot fi folosite pentru a atrage norocul. Octombrie va fi luna ta cea mai bună.

Porcul

Dacă ești născută în această zodie, ai nevoie de Lemn să fii mai norocoasă! Folosește mai des un vas pentru aromaterapie în care să arzi uleiuri esențiale sau bețișoare parfumate. Poartă bijuterii din lemn, în special lemn parfumat de santal, cumpără un bonsai să ai în casă un copac adică un lemn viu. Și ține minte că noiembrie va fi luna ta norocoasă.

Foto: Shutterstock