Forma feței tale este influențată de cele cinci elemente sau energii primordiale care caracterizează zodiile chinezești.

În astrologia chineză, cele cinci elemente au un impact puternic asupra destinului și totodată ne influențează de la naștere pe tot parcursul vieții.

Pământul (Tu), Apa (Shui), Focul (Huo), Lemnul (Mu) și Metalul (Jin) sunt folosite de astrologii chinezi să descopere trăsăturile de personalitate cu care am fost înzestrați.

Ei au delimitat forma fețelor în funcție de aceste cinci elemente și pentru fiecare dintre ele au făcut un portret general, dar cu anumite trăsături specifice.  

Fața pătrată este influențată de elementul Pământ

Dacă forma feței tale este pătrată, cu maxilarul lat, buze pline și sprâncene drepte, se poate spune că elementul primordial pentru chipul tău este Pământul. Ești o fire echilibrată, cinstită, dornică să încerci noi experiențe, dar foarte prudentă. Nu ești genul care se entuziasmează ușor, dar apreciezi valorile și frumusețea oamenilor din jurul tău. Ești prietenoasă, ești puternică și te bazezi mult pe forța ta interioară care te ajută să ocupi o poziție sigură și să urci mai sus.

Chipul rotund este un chip de Apă

Dacă ai fața rotundă, obrajii bucălați și sprâncenele arcuite, se poate spune că elementul primordial al chipului tău este Apa. Cea mai frumoasă calitate a ta este răbdarea, iar oamenii te apreciază pentru ușurința cu care te împrietenești cu toată lumea. Ești foarte sociabilă, îi asculți pe toți, încerci să ajuți când este nevoie de tine și niciodată nu judeci fără să știi cât mai multe lucruri despre persoana respectivă.

Forma ovală este fața de Lemn

O formă ovală, cu obrajii înguști și sprâncene subțiri este specifică persoanelor cu chipul de Aer. Dacă forma feței tale este ovală, ești înzestrată cu o frumusețe naturală deosebită, iar femeile cu chipul de Aer îndeosebi sunt elegante și atrăgătoare. Multe dintre ele știu să profite de pe urma frumuseții lor și pot ajunge în poziții bine plătite unde aspectul fizic plăcut contează cel mai mult.

Forma feței tale este Metal, dacă ai un chip triunghiular

Dacă ai o figură mai degrabă triunghiulară, cu fruntea lată și bărbia îngustă, cu ochii migdalați și obraji înguști, atunci chipul tău este de Metal. Persoanele cu aceste trăsături iubesc mult viața, sunt năvalnice în dragoste și pătimașe în tot ceea ce fac. Nu își controlează prea ușor sentimentele și dorințele. Încearcă să profite la maximum de tot ce le oferă viața, dar fără să se implice, fără să facă un efort deosebit sau să muncească prea mult.

Chipul îngust este fața de Foc

O față mică și îngustă, fotogenică, bărbia ușor ascuțită și obrajii trași, este o față marcată de elementul Foc. Dacă ai un astfel de chip, ești o persoană foarte ambițioasă, determinată, dar bine calculată. Cu toate că faci multe lucruri cu pasiune, când vine vorba de marile proiecte, de deciziile majore, de căsnicie și copiii, ești foarte calculată și pui întotdeauna în prim plan avantajele tale.

foto: Shutterstock