Este greu să comunici deschis cu bărbați pretențioși, mai ales când nu știi bine ceea ce vor… și nici ei! De aceea, este bine să păstrezi o rezervă față de ei și să fii prudentă. Iată în ce zodii poți să găsești un bărbat pretențios și greu de mulțumit.

Scorpionii, bărbați pretențioși care nu oferă mai nimic

Nativii Scorpioni vor foarte multe de la partenerele lor, fără să ofere mare lucru. Dacă ai o relație cu un Scorpion autentic și greu de mulțumit, știi deja că, oricât de mult te-ai strădui, nimic nu faci bine, nimic nu iese cum vor ei și nimic nu poate fi perfect. Iar, dacă l-ai supărat cu ceva, nu te mai iartă toată viața. De aceea, nici nu poate iubi cu pasiunea și bucuria unui îndrăgostit fără griji. El vrea femeia perfectă pe care nu o găsește niciodată.

Bărbații Gemeni cer foarte mult în dragoste

Mereu deschiși și sociabili, puși pe glume și amatori de aventuri, Gemenii nu dau deloc impresia că sunt pretențioși. Dar femeile care au iubit bărbații din această zodie știu că ei cer foarte mult în dragoste. Vor să fie în centrul atenției, să fie iubiți cu pasiune, să li se ofere totul, să fie alintați și admirați, dar ei nu oferă același lucru partenerelor lor. Iar când femeia de lângă ei nu le îndeplinește toate pretențiile, pleacă fără să se mai uite înapoi.

Bărbații Lei, oferă, dar cer mult mai mult

Dragostea îi face pe nativii Lei să fie generoși, cel puțin la început. Pot oferi multe unei femei de care se îndrăgostesc nebunește, dar cer și mai mult de la ea. Leii se numără printre acei bărbați pretențioși care cer un preț pentru fiecare lucru pe care ți-l oferă. O relație cu un Leu nu va fi niciodată ușor de gestionat și de păstrat, dacă nu îi oferi tu mai mult.

Nativii Fecioare, pretenții de tot felul

Bărbații din Fecioară nu se mulțumesc doar să fii mereu lângă ei, să îi iubești și să îi susții. Ei vor să te ocupi doar de ei, de visurile lor, de dorințele lor, de eșecurile, durerile sau bucuriile lor. Nu se discută decât ce au făcut ei și ce vor să mai facă. Partenerele nativilor din Fecioară aproape că nu contează. Viața lor personală nu mai are nicio însemnătate pe lângă viața lor. Și au pretenția ca totul să fie perfect, iar femeia din viața lor să se ocupe de tot.

Săgetătorii, generoși, dar și pretențioși

Semn de Foc, nativul Săgetător are un ego puternic și o imagine de sine mult prea bună. Nu vei găsi niciun Săgetător modest și cumpătat. Totul este la superlativ cu acești nativi. Dragostea este o avalanșă cât timp sunt îndrăgostiți și vor totul. Au pretenții mari, dar nici nu se gândesc ce pot oferi ei în schimb. Consideră că simpla lor prezență în viața unei femei, o face pe aceasta fericită. Sunt amanți pasionali, dar nu trebuie să ai încredere necondiționată în ei.