De multe ori, vacanța pe care ai plănuit-o atâta timp nu a ieșit cum te-ai așteptat. Pentru ca vara aceasta să nu te mai întorci acasă regretând alegerea făcută, citește sfaturile noastre. Zodiile îți arată destinația potrivită pentru tine.

Zodia Berbec

Vacanța ideală pentru tine trebuie să îți ofere senzații noi și experiențe de neuitat. Se știe doar că Berbecii se plictisesc repede dacă nu găsesc noi provocări. Semn de foc, preferi destinațiile exotice, călduroase, în locul celor cu temperaturi scăzute. Plaja e locul ideal pentru tine, dar nu oricare, ci una cu distracții de tot felul, perfecte pentru a-ți potoli setea de adrenalină. O simplă plimbare cu vaporul pe mare nu este de ajuns. Vei fi tentată să încerci Jet-skiul sau parapanta, experiențe cât mai intense și mai amuzante.

Zodia Taur

Se știe cât ești de comodă și cât de mult iubești luxul și frumusețea. Un hotel cu servicii excelente este garanția vacanței reușite. Pe de altă parte, fiind iubitoare de natură, ți se potrivesc destinațiile montane. Înainte de plecare, caută cele mai cochete locuri de cazare care să aibă, eventual, și o panoramă impresionantă. În vacanță, vrei în primul rând liniște, așa că preferi să pleci doar cu familia sau numai cu iubitul tău. Pune deoparte un buget mai consiste, deoarece ai o slăbiciune pentru lucrurile frumoase și vei fii tentată de cumpărături.

Zodia Gemeni

Pentru tine, vacanța înseamnă să înveți lucruri noi și să experimentezi. Plină de energie, vei căuta în primul rând distracția când mergi în vacanță. O excursie în Grecia este ideală pentru tine, deoarece acolo ai legende și locuri încărcate de istorie, dar și plajă și croaziere pe insule neștiute. Se pare că nu ești atrasă de hotelurile pretențioase, preferând mai degrabă pensiunile simple sau hanurile tradiționale.

Zodia Rac

Semn de apă, ești o romantică și vei fi cea mai fericită dacă mergi în vacanță undeva în preajma unei ape. Destinația ta preferată trebuie să-ți satisfacă nevoia de intimitate și de liniște. Așa că plajele puțin aglomerată de la mare sunt cele mai potrivite. Vacanța de vis a Racului este întotdeauna în compania partenerului. Nu-ți place să te cazezi într-un loc aglomerat, preferi o cămăruță intimă într-o pensiune sau într-un bungalow.

Zodia Leu

Ești dispusă să cheltuiești oricât este necesar pentru a te bucura de cea mai specială, unică, și  memorabilă excursie posibilă. Chiar dacă pentru asta ar trebui să aștepți ceva timp pentru a face rost de bani. Pentru tine, nu are niciun rost să pleci în vacanță dacă e mai multă bătaie de cap decât distracție. Ai nevoie de compania oamenilor, așa că o destinație izolată nu este pentru tine. Alegerea perfectă e un oraș mare cu multiple posibilități de petrecere a timpului: muzee, magazine, restaurante cochete și spectacole.

Zodia Fecioară

Cea mai muncitoare zodie, Fecioara are nevoie să fie productivă, chiar și în vacanță. Însetată de acțiune și cunoaștere, te simți cel mai bine într-o excursie în care ai multe de încercat și de văzut. O destinație îndepărtată și exotică, încărcată de istorie, este ideală. Vei poposi într-un loc inedit și vei avea ocazia să îți testezi capacitatea de adaptare la nou. Meticuloasă și perfecționistă, nu pleci nicăieri înainte să organizezi excursia în detaliu.

Zodia Balanță

Îți place să socializezi, așa că cel mai bine te vei simți într-o stațiune aglomerată, foarte populară, sau într-o metropolă plină de restaurante, cafenele și cluburi. Îți place să fii la curent cu noutățile și să explorezi tot felul de locuri noi, înaintea altora. Ești atrasă de oameni interesanți și încerci să îți faci noi prieteni, oriunde te-ai afla. Alege o stațiune în vogă, ia-ți cu tine prietenii și te vei distra excelent.

Zodia Scorpion

O vacanță de neuitat pentru tine va fi legată de locuri izolate, în care poți contempla în liniște frumusețea naturii și în care poți petrece seri romantice și pline de pasiune. Fiind semn de Apă, cu siguranță vei fi atrasă de malul mării, dar vei alege un hotel mai izolat, cu servicii exclusiviste. Sau, dacă te tentează locurile exotice din străinătate, vei alege o insulă depărtată, cu multe zone sălbatice pe care le poți vizita cu ajutorul unui ghid. Ai nevoie de relaxare și de contemplare, nu îți trebuie nici telefon, nici televizor, doar dragostea partenerului tău.

Zodia Săgetător

Nimic nu te atrage mai mult decât călătoriile către locuri depărtate, încărcate de mister și legendă. În fiecare vacanță, îți place să alegi altă destinație, nu te duci niciodată de două ori într-un loc. Și cu cât pleci mai departe de casă, cu atât te simți mai bine. Tânjești după aventuri și experiențe inedite, așa că țări precum Portugalia sau insule precum Maldive ar fi ideale pentru tine. Ești o tovarășă de drum ideală, așa că prietenii încearcă să țină pasul cu tine și nu vei fi niciodată singură. Ești o persoană energică și entuziastă, care știe să se distreze, așa că vei profita de compania lor.

Zodia Capricorn

O locație în vârf de munte, cu o panoramă splendidă este pe gustul tău, mai ales vara. Iubești natura, apreciezi tradițiile și valorile trecutului, așa că o excursie prin Bucovina sau prin locuri încărcate de istorie ar fi ideală. Nu îți priesc locurile îndepărtate și exotice și nici experiențele extreme. Preferi drumețiile, o cazare simplă, dar în mijlocul naturii, și mâncarea bună din belșug. Dacă alegi un oraș plin de istorie, poposește cât mai mult prin muzee.

Zodia Vărsător  

Locurile comune de vacanță, în care se duce toată lumea te plictisesc. Ar fi mult mai potrivită o destinație deosebită, cu peisaje de vis, cu tradiții și obiceiuri aparte, castele, legende sau monumente ale naturii. O locație pe care nu ai mai văzut-o este de preferat uneia în care ai mai fost. În ceea ce privește compania, te simți bine alături de prietenii tăi de suflet și îți programezi concediul după timpul lor liber. Ești o parteneră extraordinară de călătorie, așa că toată lumea te apreciază pentru ideile tale și pentru spiritul de aventură.

Zodia Pești

Se spune că ești o romantică incurabilă, așa că te vei simți ca ”peștele în apă” într- destinație de vis. Vrei să evadezi în locuri inedite, care să nu aibă nimic de a face cu viața ta de zi cu zi, cu traficul, știrile și agitația cotidiană. Un loc liniștit la malul mării, fără cluburi și terase, este perfect. Te vei simți confortabil într-un hotel micuț sau într-o căsuță cu vedere la mare. Un orășel de coastă din Italia, cu străduțe pitorești, ar fi minunat!