Iubitul Săgetător acaparează toată atenţia

Săgetătorii sunt atraşi de persoane la fel de dinamice şi de active ca ei. Se împrietenesc uşor, dar multe relaţii sunt superficiale, în sensul că durează numai atât timp cât nativul din zodia Săgetător se simte în centrul atenţiei.

În dragoste trebuie să ai și umor!

Dacă ai simţul umorului şi ştii să susţii o discuţie interesantă, îl cucereşti pe loc. Săgetătorul are adesea prieteni cu caractere şi poziţii sociale foarte variate. Vorbeşte deschis cu șeful firmei, dar şi cu paznicul. Important este să nu aibă o fire sobră, să fie amabil şi deschis. Iar de la partenera lui are pretenția să râdă la toate glumele pe care le face!

Zodia Săgetător nu suportă gelozia

Într-o relaţie intimă, nativul Săgetător are nevoie de multă atenţie. Trebuie să înveţi să îl asculţi şi chiar să ai răbdare cu el, deoarece nu mereu reuşeşte să fie acea persoană inteligentă şi atrăgătoare spre care aspiră. Ca partener al unui Săgetător, trebuie să îţi înăbuşi orice sentiment de invidie şi gelozie, pentru că nu poate accepta astfel de manifestări.

Mai greu cu fidelitatea

Nativul Săgetător este fermecător, când vrea, şi are tendinţa de a avea multe prietene, în tinereţe. Îi este greu să fie fidel unei singure femei. Dacă se plictiseşte şi vrea să te părăsească, cel puţin, are bunul simţ să te avertizeze. Rareori nativul din zodia Săgetător înşală, deoarece nu vrea să facă pe nimeni să sufere.

Orice Săgetător detestă monotonia

Săgetătorii ţin mult la libertatea lor şi nu vor reuşi să trăiască mult timp lângă un partener posesiv. Ei au nevoie de parteneri de viață manierați, cultivați, cu o largă paletă de cunoştinţe generale şi amatori de distracţii. Detestă monotonia vieţii de familie, de aceea se căsătoresc târziu şi numai cu cineva capabil să le ofere surprize deosebite.

sursa foto: 123rf.com