Fericiţi în familie, dacă sunt apreciaţi

Zodia Pești este mereu în topul zodiilor familiste. Peştii sunt fericiţi să îşi petreacă timpul liber doar cu familia. Au foarte puţini prieteni apropiaţi, deşi sunt atât de populari şi atrag cu uşurinţă simpatia celor din jur.

Se feresc să îşi asume responsabilităţi prea mari, pentru că au nevoie de timp liber pentru pasiunile lor.

Peştii sunt capabili să facă sacrificii foarte mari pentru cei dragi, fără să ceară nimic în schimb. Pentru multe alte zodii, Peştii sunt parteneri ideali de viaţă.

Nativii Pești în dragoste…

Peştii sunt sensibili, uşor romantici şi visează cu ochii deschişi când sunt îndrăgostiţi. Vor să fie răsfăţaţi cu surprize, cadouri şi flori. Le place să fie înconjuraţi de lucruri delicate, fine, îşi transformă dormitorul într-un spaţiu de lux, să se simtă cât mai bine acasă.

Bărbatul-Peşti se lasă greu de cucerit. Chiar dacă se îndrăgosteşte la prima vedere, aşteaptă multă vreme până face primul pas, până este convins că tânăra respectivă nu îl va respinge. Dacă i se răspunde cu aceeaşi dragoste, pentru el va rămâne singura relaţie profundă a vieţii, singura lui iubire.

Femeia-Peşti îşi face mari iluzii când iubeşte şi este iubită. Are nevoie de un partener care să o protejeze, să o ajute în tot ceea ce face şi să o susţină moral. El trebuie să îi respecte intimitatea şi clipele de reverie. Femeia-Peşti are tot felul de slăbiciuni pe care nu ar dori să le dezvăluie iubitului. Soţul ei mai are nevoie de răbdare, să o asculte atunci când are nevoie de înţelegerea lui.

Atmosfera din familie

Cei care se nasc în zodia Peşti sunt atraşi de mistere şi de curiozităţi, dar au o fire destul de conservatoare.

Înainte de a se căsători, vor să aibă o bază solidă în viață, o carieră sau o situație materială bună. De altfel, bărbaţii-Peşti nici nu se căsătoresc dacă nu îi pot oferi soţiei un trai decent.

Sunt însă şi Peşti care nu pun deloc accentul pe valorile materiale şi au talentul să risipească banii sau să caute slujbe mai uşoare, care nu sunt plătite prea bine.

Părinţii Peşti sunt foarte atenţi şi grijulii cu cei mici. Ştiu să se împartă între profesie şi familie, fără să le lipsească nimic copiilor. Când mai cresc, au mari pretenţii de la ei să înveţe foarte bine.

Citește și top 5 secrete despre personalitatea Peștilor!