În lista primilor 250 de miliardari ai planetei domină, în mod surprinzător, zodiile Balanță, Pești și Rac. Acestea sunt primele trei zodii în care s-au născut cei mai mulți miliardari, după cum arată topul realizat de revista americană Forbes.

Top 3 zodii de miliardari

În zodia Balanței se află 27 dintre cei mai bogați antreprenori ai lumii între care îi putem menționa pe Ralph Lauren (fashion), Stefan Persson (fashion – H&M), Liliane Bettencourt (cosmetice – L’Oreal) sau Alice Walton (fashion – Walmart). După cum se vede aceste Balanțe deosebit de norocoase nu au în comun doar zodia, ci și profilul de activitate care le-a sporit averile: modă, haine, bijuterii, cosmetice.

În zodia Pești se regăsesc 22 de nume de miliardari între care menționăm pe Bernard Arnault (fashion), Rupert Murdoch (media) și Michael Dell (IT).

În zodia Racului s-au născut 20 dintre miliardarii lumii între care Richard Branson (muzică, turism, hoteluri, transporturi) și Elon Musk (IT, industria auto, industria aerospațială).

Alte zodii în care s-au născut cei mai bogați oameni ai planetei

În topul zodiilor cu miliardari, după zodia Pești se regăsesc zodiile Taur și Leu, cu câte 20 de miliardari precum Mark Zuckerberg sau David Koch.

În Scorpion s-au născut 16 dintre miliardarii revistei Forbesc, iar în zodia Gemeni și în zodia Berbecului se află câte 15 miliardari.

Zodiile în care se află cei mai puțini miliardari sunt Săgetătorul și Capricornul, deși sunt zodii îndrăznețe, curajoase, luptătoare și descurcărețe. Cu toate acestea, se știe că cele două zodii nu prea au noroc la bani!