Zodia Bivolului este prielnică tuturor din punct de vedere medical în anul 2021. Ea transmite vibrații puternice, un tonus bun, energie și rezistență. Bivolul este un animal puternic, solid, care are grijă de sănătatea lui și care are un stil de viață sănătos, echilibrat, lipsit de excese.

Zodia Bivolului și sănătatea. Câteva sfaturi pertinente

În acest an, sportul și mișcarea sunt importante pentru toți, în egală măsură cu un meniu echilibrat, bazat pe alimente simple, proaspete, naturale, cum ar fi legumele, fructele și verdețurile.

În zodia Bivolului care guvernează anul 2021, nu trebuie să facem excese la consumul de carne și alcool, dar este bine să mâncăm mai condimentat decât de obicei. Alimentele picante, condimentele iuți moderate ne dau energie, pun sângele în mișcare, ne oxigenează mai bine inima și plămânii și ne dau un tonus bun, așa cum este tonusul nativilor din zodia Bivolului.

Sedentarismul trebuie evitat!

Bivolul este un animal destul de greoi, dar foarte muncitor. De aceea, mulți nativi din această zodie sunt genul de persoane care petrec multe ore muncind, dar prea puțin timp în mișcare.

Sfatul astrologilor este să evităm pe cât posibil sedentarismul în acest an și să compensăm orele lungi de stat la birou cu plimbări lungi în parcuri, cu biciclete, cu role, cu fitness sau cu un sport ușor, care ne face plăcere. Este important să facem mișcare în mod regulat și constant de-a lungul unei perioade lungi de timp, și nu doar pentru câteva săptămâni.  

Riscuri cu privire la sănătate

Se spune că zodia Bivolului protejează sănătatea și foarte rar vom avea nevoie de medici anul acesta. Nativii Bivoli au probleme medicale doar în a treia parte a vieții, legate de articulații, picioare și inimă, dacă se îngrașă sau dacă devin statici. În rest, ei sunt înzestrați cu o imunitate bună și zodia aceasta sperăm să ne protejeze mai mult sănătatea, față de zodia Șobolanului din anul 2020.

Singurele riscuri mari în ceea ce privește sănătatea vor fi legate de accidente pe care, însă, le putem preveni în anumite condiții. Dar pentru toți cei care suferă de diverse afecțiuni cronice, mai severe sau mai ușoare, va fi un an bun dacă vor avea grijă de ei.

Și sunt semnale bune că Bivolul va stabiliza și situația tristă legată de pandemia de coronavirus.