Venus este un adevărat sprijin pentru sufletul nehotărât și temător al nativilor din zodia Balanței. Dintre toate astrele, Venus are cele mai bune şi mai echilibrate influenţe asupra noastră, cu atât mai mult asupra Balanţelor. De altfel, cea de a şaptea zodie este preferata acestui astru care îi înzestrează pe nativi cu şarm, frumuseţe fizică şi sufletească.

Calități pe care zodia Balanței le datorează lui Venus  

Balanţele sunt prietenoase, dispuse să ajute, empatice și generoase cu oamenii care au nevoie de ele. Datorită lui Venus, nativii din acest semn astral sunt foarte deschiși și comunicativi, sunt prietenoși și săritori.

Venus este astrul iubirii, astfel că sufletul Balanțelor este foarte mare și încăpător. Ei pot iubi cu multă generozitate și nu este vorba aici doar de partenerii lor de viață, de copiii și de familia lor. Balanțele își aleg cu grijă prietenii și rămân atașați sufletește de ei o viață întreagă.

Balanțele iubesc animalele, copiii, florile, iubesc natura și toate lucrurile armonioase și frumoase, respectă oamenii creativi care pot face lucruri frumoase, deoarece Venus este un astru al frumuseții și al simțului estetic.

Trăsături deosebite și talent artistic

Mulți nativi din zodia Balanței pot fi înzestrați cu anumite calități artistice. Majoritatea Balanțelor au un simț estetic dezvoltat și recunosc imediat valoarea artistică a unui lucru în comparație cu obiectele de tip kitch.

Mulți nativi au ureche muzicală foarte bună, au talent la desen și pictură, au ochi de fotograf artistic sau o voce deosebită. Cu toate acestea, puțini dintre ei dezvoltă aceste talente în copilărie și pierd ocazii bune să se afirme în domenii apreciate de public. Mulți nativi folosesc aceste talente doar pentru ei și nu caută profesii legate de artă. Dar cei care reușesc să facă din pasiunea și talentul lor o carieră, se vor simți cu adevărat împliniți sufletește. Cântăreții, actorii sau pictorii născuți în zodia Balanței sunt sprijiniți și susținuți de energia creatoare a lui Venus pe tot parcursul vieții.

Venus, energia manipulatoare

Puterea lui Venus este favorabilă pentru zodia Balanței care are multe avantaje. Pe lângă simțul estetic și caracterul deschis și echilibrat, Venus ajută nativii zodiei să fie atenți și cu situația lor materială. Aproape toate Balanțele se descurcă bine în viață din punct de vedere financiar. Multe au lungi perioade prospere, de care trebuie să profite la maximum.

Dar există și un revers al medaliei. Unii nativi din Balanță devin cu adevărat profitori și manipulatori. Ei au un magnetism deosebit, atrag prietenii durabile și uneori profită de pe urma lor. Alții reușesc să influențeze oamenii din jurul lor, să le insufle propriile idei și să câștige prestanță, aprecieri, ba chiar și profituri financiare