Se spune despre zodia Balanță că trebuie să fie echilibrată, sociabilă, prietenoasă și diplomată. Dar mai degrabă este indecisă. Ea încearcă să fie de acord cu toată lumea și să îi împace pe toți, ceea ce este imposibil.

Zodia Balanță, ușor de influențat

Mulți nativi din această zodie sunt oameni inteligenți, cultivați, dornici de învățătură, de nou, de informații utile. Cu toate acestea, chiar și cei mai inteligenți dintre ei pot fi influențați de persoanele cu o voință puternică.

Balanțele nu prea știu să spună ”nu”!

Când vrei cu adevărat să obții ajutorul unei Balanțe și știi cum să o rogi frumos, ea nu te va refuza niciodată. Nativii Balanțe au o mare empatie și încredere în oameni și de cele mai multe ori ajută foarte ușor în străin, dacă li se pare că este neajutorat.

Balanțele evită certurile

Ceea ce ne enervează cel mai mult la Balanțe este că evită să spună lucrurilor pe nume și să se certe cu persoanele care chiar merită să fie puse la punct. O Balanță întoarce spatele unui obraznic care o jignește sau unui individ care nu știe cum să se poarte, în loc să îi dea o lecție zdravănă.

Zodia Balanță nu este deloc bătăioasă

Pe cât de mult discută și analizează lucrurile să fie bine pentru toată lumea, ai zice că Balanțele sunt foarte ambițioase. Dar, în realitate, ele nu sunt deloc bătăioase. Mai rău… când li se încalcă drepturile, îndură o vreme fără să spună nimic. Balanțele reacționează uneori prea târziu când este vorba de interesele lor.