Caută pe internet calendarul anului nașterii tale sau întreabă-ți părinții de ziua în care te-ai născut, ce zi a săptămânii era atunci. Poți descoperi multe lucruri despre influența pe care o au astrele asupra ta, despre destinul tău, despre calitățile, dar și șansele tale în viață.  

Luni, ziua Lunii și a norocului întâmplător

Dacă te-ai născut luni, te afli sub protecția și influența Lunii și se poate spune că ești o persoană generoasă, amabilă și atașată de prieteni. Se întâmplă să faci adesea lucruri deosebite pentru oamenii care îți sunt dragi, fără să te lauzi cu asta. Ești modestă, iar acest lucru îi determină pe cei din jur să te susțină necondiționat.

Pe de altă parte, datorită Lunii te bucuri de o intuiție puternică, ceea ce te ajută foarte mult în viață să alegi binele de rău și să ocolești la timp obstacolele și riscurile mari.

Tot influența Lunii arată că ești o persoană sensibilă, emotivă și dependentă emoțional de familie sau de oamenii care îți oferă afecțiunea lor. Ești devotată familiei și casei tale și nu îți place să îți asumi riscuri în viața de familie.

În ceea ce privește norocul în viață, Luna nu este un astru prea generos. Nu ești o persoană deosebit de norocoasă, în schimb vei primi adesea ajutor la la momentul oportun de la oamenii care te iubesc.   

Marți, ziua lui Marte și a norocului ascuns  

Dacă ziua lui Marte este ziua ta de naștere, te poți considera o persoană norocoasă. Energia lui Marte te face ambițioasă, puternică și luptătoare. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales dacă ai alături oameni care te susțin. Vei primi adesea și sprijin financiar, când te aștepți mai puțin.

Ești înzestrată cu un spirit bătăios și îți urmezi calea, chiar dacă uneori persiști pe un drum greșit. Dar, dacă ai înțelepciunea să te îndrepți către o țintă bună, vei avea multe beneficii în viață.

În ceea ce privește soarta ta norocoasă, Marte este astrul care poartă noroc, dar trebuie să știi că de multe ori norocul este ascuns și trebuie să îl găsești la momentul potrivit.  

Miercuri, ziua lui Mercur și a norocului trecător

Te afli sub influența lui Mercur cel nestatornic, dacă te-ai născut într-o zi de miercuri. Dar Mercur este un astru care îți oferă multe calități: ești o persoană inteligentă, descurcăreață și perspicace. Ești foarte abilă când vine vorba de negocieri și discuții. Nu îți scapă niciun detaliu, ești foarte atentă la tot ce se întâmplă și speculezi fiecare șansă.  

Norocul vine și pleacă din viața ta, ai perioade lungi de liniște și prosperitate, dar și perioade în care te copleșesc grijile. Cel mai greu este să iei decizii majore, în momentele de răscruce din viața ta, iar acestea nu vor fi puține. Uneori, vei lua decizii pe care le vei regreta, dar trebuie să fii pregătită să îți schimbi drumul, dacă devine prea greu sau imposibil de urmat.

Joi, ziua lui Jupiter și a norocului chior

Aflată sub puterea lui Jupiter, ziua de joi aduce veselie, optimism și le dă nativilor puterea de a trece peste toate cu capul sus. Persoanele născute joi au o porție mare de noroc în viață și știu cum să speculeze șansele pe care le primesc. Pun mult suflet în tot ceea ce fac, iar acest lucru îi ajută să obțină cam tot ceea ce doresc.

Se poate spune că ele beneficiază din plin de norocul chior din zicalele românești care vine în calea ta chiar și atunci când nu îl cauți. De multe ori în viață vei avea parte de șanse pe care alții nu le au, dar ai un caracter frumos și plăcut, iar oamenii te susțin când ai nevoie.

Jupiter este cea mai mare dintre planetele după care se ghidează zodiacul, astfel că Jupiter reprezintă expansiunea, grandoarea, lucrurile mari și succesul răsunător. Dacă ești născută joi, cu siguranță vei avea parte și tu de aceste calități ale planetei.  

Vineri, ziua lui Venus și a norocului la bani

Conform tradiției, vineri este ziua lui Venus, astrul iubirii, al plăcerilor, dar și al banilor. Cei născuți vinerea sunt printre cei mai norocoși nativi. Sunt intuitivi, știu să facă bani și au parte de cariere de succes. Singurul lor mare defect este lenea, din cauza căruia ar putea rata oportunități rare.

Dacă ești născută vinerea, ai o fire foarte plăcută, atragi ușor oamenii de partea ta, îți faci prieteni peste tot și ești mereu în mijlocul lor. În plus, Venus te înzestrează cu tot felul de calități și daruri artistice care s-ar putea să te ajute să urmezi mai multe cariere în viață, nu doar una. Iar carierele pe care le poți avea vor aduce și beneficii materiale mari, dacă ești foarte implicată și muncitoare.

Sâmbătă, ziua lui Saturn și a norocului bine drămuit

Guvernați de Saturn, nativii care vin pe lume sâmbăta, sunt deosebit de inteligenți, calculați, prudenți și mult mai maturi decât vârsta. Nu au parte de noroc tot timpul, dar știu ce alegeri să facă, pentru a ieși mereu în avantaj. Faptul că sunt muncitori și bine intenționați, îi ajută să fie apreciați și sprijiniți de cei din jur.

Dacă te-ai născut sâmbăta, ai o fire rezervată, dar o personalitate puternică și te bazezi mereu pe propriile tale forțe. Norocul nu lipsește din viața ta, dar este bine drămuit. Nu curge, dar pică, după cum ar spune românul. Așadar, trebuie să știi cum să profiți de fiecare șansă, oricât de mică, dar tu ai darul de a transforma orice lucru minor într-o parghie pentru un succes mai mare.

Duminică, te-ai născut binecuvântată în ziua Domnului

Dacă ai venit pe lume într-o zi de duminică, te afli sub protecția Soarelui, astrul care încurajează talentele artistice, gândirea nonconformistă și creativă. Se spune că persoanele născute duminica sunt curajoase, îndrăznețe și sigure pe ele, ceea ce le va purta noroc în viață. Rareori vor eșua în ceea ce vor să realizeze.

Numele zilei de duminică vine de la Dies Dominus, adică ziua Domnului sau ziua lui Dumnezeu. Dacă te-ai născut duminica, soarta ta este binecuvântată de o putere divină și vei reuși să îți croiești cea mai bună soartă. Se crede că ghinionul nu se lipește niciodată de oamenii născuți duminica, iar tu ai toate șansele în viață să realizezi tot ce îți dorești.