Zodia Săgetător este guvernată de Jupiter, astrul care guvernează ziua de joi și care este asociat, în numerologie, cu numerele 3 și 9.

Zodia Săgetător, mai norocoasă în zilele de joi

După cum arată zodiacul, Săgetătorii sunt mai protejați de astre și mai norocoși în zilele de joi. De obicei, joia se simte un flux de energie benefică și multe lucruri se așază în ordine pentru nativii zodiei. Joia este o zi în care beneficiază de un tonus bun, comunică mai bine cu cei din jur, se bucură de mai multă înțelegere și dragoste, le merge bine orice își propun să facă și sunt sprijiniți de cei din jur.

Ce activități sunt favorizate joia pentru zodia Săgetător

– ideile creative

– proiecte noi acasă sau la serviciu

– întâlniri amicale sau de dragoste

– negocieri și colaborări

– obținerea unor comisioane sau recompense financiare

– activități sportive

– repararea obiectelor defecte din casă

– călătoriile pe distanțe lungi

– activități relaxante împreună cu partenerul de cuplu.

În ce date ale lunii le merge mai bine Săgetătorilor

Zodia Săgetător, fiind guvernată de Jupiter, se pare că are drept date norocoase zilele de 3 și de 9 ale lunii. Conform principiilor numerologiei, le merge bine Săgetătorilor și în zilele de 12 și 27, dar cele mai bune zile sunt cele de 3 și de 9 ale lunii.

De asemenea le merge cel mai bine ziua între orele 3 și 9 dimineața, dar și între orele 15 și 21 după amiaza, conform zodiacului chinezesc. Acestea sunt orele în care Săgetătorii sunt plini de energie și se implică în tot felul de activități dinamice și solicitante. Nu este de mirare că mulți dintre ei sunt matinali și se trezesc la cântatul cocoșilor!