Cele mai bune zile pentru călătorii în luna august

Astrologii chinezi stabilesc pentru fiecare lună zilele bune și zilele rele, zilele cu noroc și zilele în care ar putea apărea evenimente neprevăzute. În ceea ce privește călătoriile, luna aceasta cele mai bune zile să plecăm la drum lung sunt zilele de 8, 10 și 12, pentru prima jumătate a lunii. Pentru cei care vor să plece în excursii sau vacanțe în cea de a doua jumătate a lunii, își pot face bagajele pentru zilele de 17, 22, 25 sau 27 august.

Zilele cu noroc pentru evenimente sociale și petreceri

Dacă vrei să organizezi o petrecere reușită, dacă vrei să aduni familia la o masă bogată sau pur și simplu să îți inviți prietenii să fie alături de tine, alege fie zilele de 10 sau 15 august, fie zilele de 22, 23 sau 27 august.

Zilele faste în carieră și afaceri

Pentru nativii care își caută un loc de muncă, luna august poate aduce o schimbare, iar cele mai bune zile pentru a primi o veste bună pentru cariera lor pot fi zilele de 9, 10, 20, 21 sau 22 august. Cei care vor să promoveze, pot avea șansa să dea un examen sau să fie avansați în zilele de 8 sau 9 august, urmând ca situația lor să devină oficială în cea de a doua jumătate a lunii.

sursa foto: 123rf.com