Zile cu noroc în aprilie pentru Berbeci, Lei și Săgetători

Zodiile de Foc se bucură de multă dragoste în luna aprilie și au de partea lor Soarele care influențează și sporește pasiunea în cuplu. Cele mai frumoase zile de dragoste vor fi 3, 9 și 13 aprilie.

În viața socială sau la muncă, cele trei zodii se bucură de zile norocoase pe 4, 8 și 12 aprilie, iar pe data de 11 este bine să ia o decizie importantă, pentru că nu se vor păcăli.

Zile cu noroc în luna aprilie pentru Tauri, Fecioare și Capricorni

În dragoste, cele trei zodii de Pământ vor avea mai mult noroc în zilele de 5, 6 și 12 aprilie. În aceste zile, este bine să se gândească ce surprize le pot oferi persoanelor iubite și cum pot organiza mai simplu o seară romantică.

În viața de zi cu zi sau la serviciu, norocul va fi de partea celor trei zodii pe 9, 10 și 13 aprilie, iar pe data de 21 pot lua decizii importante pentru viitorul lor.

Zile norocoase pentru Gemeni, Balanțe și Vărsători

Zodiile de Aer au și ele un aprilie benefic, cu multe momente romantice și împliniri. În dragoste, le merge de minune pe 7, 9 și pe 24 aprilie.

Iar în carieră sau în viața de zi cu zi vor avea noroc pe 15, 18 sau 23 aprilie. Ziua cea mai potrivită pentru decizii majore este 9 aprilie.

Zile cu noroc în luna aprilie pentru Raci, Scorpioni și Pești

Cele trei zodii de Apă au mai puține zile norocoase în luna aprilie, dar astrele vor pune accentul pe dragoste în viața lor. Dragostea va fi pentru ele pe primul loc, iar cele mai frumoase zile vor fi 6, 8 și 14 aprilie.

Pentru celelalte planuri, pentru carieră sau bani, cele mai bune zile vor fi 9, 11 și 15, iar data de 18 aprilie este o zi bună pentru deciziile importante pe care le vor lua în această perioadă.