Venus în Pești amplifică generozitatea, empatia, emoțiile pozitive și iubirea. Se pune accentul pe afecțiune, dragoste maternă și fraternă, dăruire și iubire platonică, mai puțin pe dragostea pasională. Dar toate zodiile vor profita de influența acestui tranzit.

Pe de altă parte, Venus este planeta care aduce câștiguri și noroc neașteptat, iar tranzitul lui Venus în Pești este unul benefic din acest punct de vedere, arată horoscopul lunii aprilie.

Venus va traversa zodia Pești toată luna aprilie, din data de 5 aprilie până pe 2 mai, o perioadă lungă și benefică pentru toate semnele. Iată cum influențează zodiile în funcție de elementul lor primordial.

Venus în Pești și zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Cei trei nativi ai zodiacului cu semne de Foc vor fi mai îngăduitori și mai răbdători în timp ce Venus va tranzita zodia Pești și se vor ocupa mai mult de familie și de copii. Este perioada cea mai bună să petreceacă timp în familie și vor avea și răgazul sărbătorilor de Paște, când sunt importante întâlnirile cu familia. Semnele de Foc vor fi mai generoase și mai empatice cu rudele mai tinere și copiii, dar și mai afectuoase cu partenerii de viață.

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

Familia și soțul sau soția sunt cele mai importante pentru zodiile de Pământ, de asemenea casa lor, confortul, micile averi acumulate. Iar în perioada în care Venus se află în Pești ele vor pune accentul pe posesiunile materiale și vor încerca să le ofere celor dragi mai mult. Zodiile de Pământ vor fi mai generoase, vor lua cadouri de Paște, vor cumpăra excursii sau vor organiza petreceri în familie. Vor face lucruri noi prin casă și vor achiziționa electrocasnice pentru a-și îmbunătăți viața.

Zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător)

Semnele de Aer vor avea zile mult mai frumoase datorită lui Venus în Pești. Vor fi mai relaxate, vor reuși să rezolve mici probleme de familie, vor lăsa în urmă grijile de la serviciu, vor fi inspirate să își ia concedii lungi și să călătorească. Cine a pus niște bani deoparte, se poate descurca pentru o călătorie mai lungă de câteva zile, mai ales după data de 20 aprilie. În plus, vor avea mai mult noroc în dragoste, vor primi mai multă afecțiune și încredere de la partenerii de viață.

Zodiile de Apă și Venus în Pești (Rac, Scorpion, Pești)

Cele trei zodii cu semne de Apă vor fi cele mai norocoase datorită lui Venus. Pentru ele, luna aprilie va fi o lună deosebită, cu multă dragoste, cu dovezi de afecțiune, cu daruri și experiențe noi, cu sărbători pline. Întâlnirile cu familia, micile petreceri de Florii și de Paște sunt foarte importante. Pe de altă parte, aceste zodii vor fi mai norocoase la bani decât în martie sau în februarie. În luna aprilie vor aduna mai multe câștiguri, dacă nu au cheltuieli mari.