Cine este născut în zodia Fecioarei, este bine să țină cont de personalitatea corespondentului său din Zodiacul Animalelor. Zodia Ursului are o mulțime de surprize pentru cei care se nasc sub semnul ei, în intervalul 22 august – 21 septembrie.

Punctele forte din personalitatea Ursului

Înainte de toate, nativii Urşi se deosebesc de celelalte semne prin bunăvoinţa pe care o arată tuturor. Este imposibil să nu te împrieteneşti cu cineva născut în zodia Ursului la scurt timp după ce l-ai cunoscut. Ursul este calm şi dă dovadă de o forţă de stăpânire uriaşă în faţa celor obraznici şi răuvoitori. La fel ca și nativii din zodia Fecioarei.

Bineîneţeles, dacă se enervează ripostează dur, dar nu îşi pierde cumpătul oricum. Răzbunarea lui este bine calculată şi bine ţintită, astfel încât să îi distrugă adversarului nu doar succesul de moment, ci încrederea în sine, cariera sau familia.

Noroc că Urşii se enervează foarte rar şi nu se coboară la nivelul oricărui invidios pus pe ceartă.

Cum este viața amoroasă pentru nativii Urși

Nativii acestei zodii sunt parteneri de încredere şi îşi iubesc din toată inima familia şi soţii. Au foarte puţine relaţii sentimentale, deoarece nu le place să fie cu cineva doar de teama de a nu fi singuri.

De altfel, nu le este teamă deloc de singurătate. Unii nativi, mai ales bărbaţii din zodia Ursului, pot rămâne necăsătoriţi toată viaţa, fără regrete, dacă nu găsesc femeia visurilor lor.

De obicei, nativii Urşi au o relaţie sau două în tinereţe şi se căsătoresc de îndată ce simt că sunt iubiţi cu adevărat.

Ca părinţi sunt destul de exigenţi cu copiii, poate mult mai exigenţi decât ar trebui. Au nevoie de un soţ sau de o soţie care să îi tempereze şi să îi ajute să îşi aducă aminte de propria copilărie.

Urșii, sfătuitori de nădejde ca și nativii din zodia Fecioarei

Urşii sunt pragmatici şi le place să lucreze după metode şi reguli. Sunt foarte buni parteneri de afaceri, deoarece au un spirit de echipă foarte bine dezvoltat şi sunt cinstiţi. Sunt modeşti, iar acest lucru contează foarte mult în parteneriatele de orice fel, ca lucrurile să meargă bine.

Totodată, au suficientă răbdare cu cei care greşesc şi fac tot posibilul să îi înveţe tot ce ştiu. Dacă găsesc un spirit maleabil şi dornic să fie îndrumat, Urşii sunt fericiţi în postura de mentor.