Berbecii vor avea nevoie de singurătatea munților

Agitați, împrăștiați și zbuciumați cum sunt, nativii Berbeci nu vor avea un an ușor în 2018, pentru că astrele îi vor provoca la fiecare pas. De aceea, vor avea nevoie de un loc retras la munte, în care să își refacă forțele.

Taurii, fericiți într-o vilă de lux din Grecia

Vacanța ideală pentru Tauri ar fi la mare, în Grecia, pe un țărm liniștit, într-o vilă cochetă, din care să nu le lipsească nimic. Câteva zile în care să se simtă răsfățați vor face cât o lună de vacanță.

Gemenii, o excursie plină de surprize la… Tokyo

Se știe că Gemenii se dau în vânt după experiențe noi, după tot felul de senzații, noutăți și locuri exotice. Și toți sunt mari amatori de călătorii, iar un oraș extraordinar și straniu precum Tokyo ar fi destinația ideală pentru 2018.

Racii, cu adevărat fericiți într-o cabană lângă lac

Întotdeauna cu prietenii sau cu familia, nativii Raci se numără printre zodiile cu adevărat fericite într-un loc liniștit, aproape de apă și în mijlocul naturii. O cabană lângă un lac de munte ar fi destinația perfectă pentru zilele în care au nevoie de odihnă.

Rio de Janeiro pentru Lei

Pretențioși, nativii Lei nu se mulțumesc cu orice când vine vorba de vacanță. Caută mereu destinații insolite, exotice, care să le ofere experiențe de neuitat. Iar viața tumultoasă și colorată din Rio va fi pe placul lor în 2018.

Unde vor fi zodiile cu adevărat fericite anul viitor

Fecioarele vor o vacanță cât mai liniștită

Fie stau acasă, în concediu, și se ocupă de renovare și modernizare, astfel încât locuința lor să fie cât mai confortabilă, fie călătoresc într-o țară cu puțini turiști, liniștită, curată și cu o mulțime de oferte culturale… precum Olanda, Suedia sau Franța.

Balanțele au nevoie de o vacanță cât mai echilibrată

O capitală europeană, care să le ofere artă, arhitectură, evenimente culturale și multă istorie veche va fi pe placul nativilor Balanță. Spre exemplu, Budapesta sau Viena.

Scorpionii, atrași de locurile melancolice

Răsăritul soarelui în curtea bunicilor poate fi una dintre cele mai frumoase amintiri ale Scorpionilor și vor fi tentați să retrăiască momentele fericite din copilărie, în vara acestui an. Iar dacă vor să călătorească, insulele Greciei sau destinațiile romantice din Tenerife îi vor face cu adevărat fericiți.

Săgetătorii au nevoie de o aventură la extreme

Ar vrea o excursie în China, în Tanzania sau în deșertul Arabiei… un loc straniu și periculos, cu multe experiențe care să le stimuleze și să le hrănească imaginația pentru o lungă perioadă de timp.

Capricornii ar putea încerca o croazieră

Pe puntea unui vas elegant, cu servicii ireproșabile și punctuale, Capricornii vor fi printre zodiile cele mai fericite în vacanță. Dacă nu au fost niciodată într-o croazieră, este timpul să încerce și această experiență, pentru că este o vacanță perfect organizată, cum le place lor.

Vărsătorii, cât mai aproape de natură

Anul viitor, nativii Vărsători nu vor nici concerte, nici plajă, nici artă… vor să fie mai aproape de natură și au nevoie de experiențe inedite în rezervațiile naturale de prin Europa sau Africa. Va fi o vacanță scumpă, dar nu vor regreta!

Peștii, o experiență inedită în India

În 2018, nativii Pești nu se vor mulțumi cu puțin. Ca să se numere printre zodiile cu adevărat fericite, au nevoie de o vacanță de vis în India, să viziteze temple, să cunoască noi religii, să se retragă la apus la un curs de yoga pe malul unei ape.

Citește și care este luna cea mai fericită pentru zodia ta în 2018!

sursa foto: 123rf.com