Turnul este cartea cu cele mai importante mesaje și semnificații pentru luna viitoare. Iată mai jos ce prezicea cartea de tarot a lunii aprilie și la ce ne putem aștepta.

Din păcate, mesajele ei sunt destul de sumbre, Turnul fiind, alături de Moarte și Spânzurat, una dintre cele mai negre cărți din tarot.

Schimbări dramatice, care îți dau viața peste cap

Turnul arată de obicei schimbări dramatice și provoacă teamă, neîncredere și izolare pentru cei pe care îi influențează. Iar aceștia sunt de obicei oamenii care se tem de schimbări, oamenii care nu fac față provocărilor, obstacolelor, cei care se tem de orice lucru necunoscut pentru că nu vor să iasă din comoditatea și rutina lor zilnică.

Pe de altă parte, aceste persoane nu sunt mulțumite de viața lor, de munca lor, de programul lor zilnic, dar nici nu vor să riște să facă o schimbare. Pe acestea, soarta le va provoca în aprilie și le va da șansa să schimbe ceva, chiar dacă există și riscuri. Acest lucru arată cartea de tarot a lunii aprilie și ne obligă să ne gândim la ceea ce ne dorim cu adevărat.

O schimbare bruscă poate fi apăsătoare

Imaginea de pe cartea de tarot, cu Turnul lovit de fulger, cu victimele care se prăbușesc este destul de sugestivă. Fulgerul poate veni din afară, dar și din interior. Iar dacă întorci cartea, așa cum se interpretează adesea tarotul, oamenii care cad ar putea la fel de bine ”zbura” pentru a scăpa de ceva care se prăbușește în spatele lor.

Turnul indică faptul că putem trece, în luna aprilie, printr-o situație critică, o problemă majoră, care va declanșa schimbări și care ne va obliga să luăm atitudine. Nu trebuie să ne prăbușim, să ne lăsăm copleșiți de necazuri, ci să încercăm să găsim altă abordare, care să ne ajute să ne luăm avânt dinnou.

Ce mai arată cartea de tarot a lunii aprilie

Mare atenție la sănătate! Accidente, infecții, operații, inflamații.

Mare atenție la bani! Nu este perioada potrivită pentru investiții majore.

Mare atenție la dragoste! Nu este momentul să declanșăm certuri, despărțiri în cuplu, crize de gelozie sau să ne impunem anumite puncte de vedere pe care partenerul de cuplu nu le poate accepta.