Nativii cu semn de Pământ sunt bărbații cel mai greu de cucerit din tot zodiacul. Foarte rar se îndrăgostesc cu adevărat! Sunt prea puțin sensibili la trucurile de seducție ale femeilor.

Ei caută de la bun început partenere de încredere și mai puțin aventuri sau flirturi. Scopul lor este să găsească pe cineva foarte asemănător cu ei, să fie o tânără ambițioasă, cu venituri bune, bună gospodină și atașată de familie. Bărbații din zodiile de Pământ se îndrăgostesc foarte rar sau chiar niciodată. Dar știu să aprecieze o femeie care le oferă stabilitate, încredere și o familie unită!

Bărbatul Taur

Departe de a fi un bun amant sau seducător, bărbatul Taur își protejează cu mare grijă inima. Oferă foarte rar dragoste, dar are pretenția să fie iubit, admirat, ascultat și apreciat în toate. Nu este foarte social, însă este stăpân la el acasă și are nevoie de o soție care să nu îi iasă din cuvânt.

Pe nativul Taur nu îl cucerești cu pasiune și iubire, ci mai degrabă liniște, confort, mâncare bună și un strop de răsfăț în intimitatea casei, acolo unde el se simte cel mai bine.

Bărbatul Fecioară, poate cel mai greu de cucerit

Cu greu poate spune cineva că a cunoscut vreun bărbat din Fecioară îndrăgostit până peste urechi. Este un tip prea calculat, prea atent, prudent și egoist pentru a se îndrăgosti cu adevărat. De aceea va fi mereu în topul nativilor greu de cucerit din zodiac.

Bărbatul Fecioară va fi în primul rând interesat de o femeie care vrea o relație stabilă pe viață și care îi poarte suporta toate mofturile. Pentru că nu este ușor să trăiești lângă un bărbat care are tot felul de idei fixe și care te critică în fiecare zi, pentru că tot timpul găsește ceva care nu îi convine. Este unul dintre cei mai dificili soți. Cu toate acestea, va fi un partener fidel, care nu va fi interesat niciodată de altă femeie, dacă are lângă el ceea ce dorește.

Bărbatul Capricorn

barbatul capricorn

Soția unui Capricorn trebuie să fie o femeie puternică, bătăioasă, să aibă o carieră de viitor, avere, proprietăți sau afaceri de succes. Capricornul va fi întotdeauna fascinat de femeile care știu să facă bani și va face tot posibilul să le cucerească din ambiție, nu pentru că ar fi îndrăgostit de ele.

Nativul Capricorn este greu de cucerit, poate chiar imposibil. Cu greu se îndrăgostește de cineva! Încă din tinerețe caută o parteneră din interes, care să aibă o situație materială la fel de bună ca a lui și care să rămână pe viață lângă el.

Nativul Capricorn poate fi un soț fidel și va avea mare grijă de familie, dar nu va oferi prea mult soției din punct de vedere afectiv. Trebuie să te obișnuiești cu firea lui rece și taciturnă, dar vei avea o viață lipsită de griji financiare!