Cele mai exigente mame din zodiac se nasc în cele mai ambițioase zodii. Sunt femei puternice, luptătoare, cu abilități de lider și bine ancorate în realitate. Dacă ele au ajuns sus au aceeași pretenție și de la copiii lor.

Cele mai exigente mame dintre zodii vor ca micuții lor să aibă cele mai bune note, să fie cei mai lăudați și apreciați, cei mai buni și la școală, și la sport, în orice domeniu. Dar cât este posibil? Iată ce le sfătuiește zodiacul

Mama Capricorn, în topul cu cele mai exigente mame

Femeia Capricorn este o familistă convinsă. Rămâne toată viața ei atașată de părinți, mai ales dacă aceștia au știut să o crească frumos și să îi ofere toate șansele la educație și realizare personală.

Este o femeie ambițioasă, care pune accentul pe studii și carieră în prima parte a tinereții, apoi își întemeiază o familie atunci când știe că îi poate oferi totul copilului ei. Doar că, la rândul ei, așteaptă totul de la copil. Vrea ca el să fie un as la școală, să învețe mereu de 10, să meargă la olimpiade, să urmeze o facultate sau o meserie foarte bănoasă și să știe să facă bani de la 20 de ani.

Mama Capricorn nu suportă să vadă copilul greșind, plângând, eșuând, aducând acasă note proaste. De multe ori se dovedește prea exigentă cu privire la rezultatele școlare, uitând că fiecare copil are aptitudinile și capacitățile lui.  

Mama Fecioară, ambițioasă cu copiii ei

Femeia Fecioară este recunoscută pentru ambițiile ei în plan profesional și material. Ca mamă, principala ei grijă este să aibă mai întâi o carieră solidă și venituri mari pentru a le oferi copiilor tot ce își doresc. Dar întâi de toate, o educație de calitate.

De aceea, așteaptă totul de la copiii ei. Mama Fecioară își dorește să aibă cei mai inteligenți copii, cei mai talentați, cei mai descurcăreți și inventivi. Chiar dacă nu este așa, ea amplifică unele calități pentru a se convinge că are cei mai deștepți copii.

De-a lungul anilor, va fi mereu exigentă și le va cere să devină cineva, să fie faimoși, să fie lăudați, să aibă cele mai multe premii… ba chiar să devină celebrități.  

Mama Taur, protectoare, dar și exigentă

Femeia Taur este sensibilă, iubitoare de frumos și cultură, echilibrată emoțional și foarte atașată de copii. Face tot posibilul să fie o soție și o mamă model, să își construiască o căsnicie de invidiat și o carieră de aur. Pare răbdătoare, dar ridică foarte sus ștacheta și își pierde răbdarea când soțul sau copiii nu ajung la standardele impuse de ea.

Mama Taur are ambiția să se laude cu cei mai inteligenți copii, cei mai buni din școală, mai ales pe domeniile din care își pot face o carieră bănoasă. Va fi dezamăgită dacă fetița sau băiatul ei au înclinație spre istorie… spre exemplu. Nu prea poți câștiga mulți bani cu istoria. În schimb, îi împinge de la spate să fie cei mai buni la matematică, economie, medicină, limbi străine și calculatoare. Iar dacă eșuează, va fi profund dezamăgită toată viața!