Zodiacul descrie întotdeauna și trăsăturile fizice ale zodiilor, pe lângă trăsăturile lor de personalitate. Iar înfățișarea fizică pare să fie și ea influențată de astrele majore care domină majoritatea zodiilor.

În general, din punct de vedere al înfățișării fizice, se consideră că Soarele, Luna, Venus și Mercur au influența cea mai puternică.  

Iată cu ce trăsături frumoase se pot lăuda femeile din zodiac, în funcție de astrele care le influențează.

Zodiile influențate de Soare și trăsăturile fizice

Leu, Săgetător, Berbec

Multe femei din zodiile de Foc, aflate sub influența Soarelui, sunt înalte, bine clădite, cu un bust proeminent și picioare lungi. Nativele din aceste zodii sunt atrăgătoare, chiar foarte sexy unele dintre ele, și știu să își pună în evidență cele mai apetisante trăsături. Chipul lor are trăsături brute, dar atrăgătoare, cu buze pline, cu ochii mari și strălucitori și fruntea înaltă. Multe dintre ele își poartă părul lung, adesea ondulat, de culoare șaten, brunet sau roșcat. Pielea are și ea o ușoară tentă galbenă sau roșcată.

Zodiile influențate de Lună și trăsăturile lor fizice

Rac, Scorpion, Pești

Femeile din aceste patru zodii sunt legate de elementul primordial al Apei și sunt destul de mult influențate de Lună în ceea ce privește aspectul fizic. Cele mai multe au linii frumoase, rotunde și apetisante, coapse frumos rotunjite și sâni generoși. Luna este prin excelență astrul femeilor și le dăruiește trăsături deosebit de atractive pentru sexul opus. Nativele din cele patru zodii au obrajii rotunzi, pielea albă sau ușor gălbuie, ochii alungiți și visători, iar părul este fie negru pana corbului, fie blond deschis. Aceste native sunt bine proporționate în tinerețe, nici prea scunde, nici prea înalte, dar au probleme cu greutatea după vârsta de 30 sau 35 de ani.

Zodiile influențate de Venus și trăsăturile lor fizice

Taur, Fecioară, Capricorn

Cele trei zodii a căror înfățișare fizică este influențată de Venus au o frumusețe deosebită, uneori exotică, ieșită din comun. Nativele celor trei zodii sunt înalte, suple, cu picioare subțiri, dar cu un bust frumos proporționat, cu linii rotunde. Ele au chipuri ușor mature, obraji frumoși, ochi cu priviri lungi și ademenitoare și fruntea mică și rotundă. Pielea, tenul și părul sunt de obicei închise la culoare, ochii pot fi căprui, negri sau de culoarea chihlimbarului. Femeile din cele trei zodii sunt de obicei foarte frumoase și ies imediat în evidență, chiar dacă au o atitudine mai rece și mai distantă.  

Zodiile influențate de Mercur și trăsăturile fizice

Gemeni, Balanță, Vărsător

Mercur este astrul care influențează cel mai mult trăsăturile fizice ale celor două zodii, ambele cu semn de Aer. Datorită lui Mercur, femeile din aceste două zodii au chipuri delicate, tinerești, linii fine și frumos rotunjite care se păstrează până spre vârsta de 40 sau chiar 45 de ani. Ele au ochii mari, priviri intense și jucăușe, zâmbete largi irezistibile. Înălțimea lor este medie, dar corpul este bine proporționat și atrăgător. Foarte puține dintre ele au probleme cu greutatea, doar dacă nu au deloc grijă de dieta lor. Pielea este albă, rozalie sau ușor palidă, părul poate avea nuanțe deschise de șaten și blond, ceea ce le face să pară multă vreme mai tinere decât în realitate.

foto: Shutterstock