Leul e mereu în topul zodiilor norocoase, fericite, îndrăznețe și întreprinzătoare. Dar nu este el mereu pe primul loc. Iată ce spun astrologii!

 

Fecioara, noroc de 5 stele

Dacă te-ai născut în zodia Fecioarei, se poate spune că ai fost binecuvântată de astre. Mereu obții ceea ce dorești și planurile îți ies așa cum le-ai gândit. Ești o perfecționistă și nu te descurci prea bine în situațiile critice, dar ești optimistă și ai multă energie, ceea ce atrage mereu norocul de partea ta.

Scorpionul, noroc de 5 stele

Se pare că tot universul a complotat să îți ofere unul dintre cele mai frumoase destine. Ești genul de om care găsește bani pe stradă, care deschide uși doar cu un zâmbet și căruia îi pică din cer norocul când se așteaptă mai puțin.

Leul, noroc de 4 stele

Ai carismă, ești atrăgătoare, ai multă energie și ești foarte optimistă. Nu te lași niciodată învinsă de micile greutăți și ieși victorioasă când îți propui să realizezi ceva, oricât ar fi de greu.

Taur, noroc de 4 stele

Se știe deja că Taurul este mereu în topul zodiilor norocoase. Destinul îți oferă prosperitate și bani, o familie unită și bine poziționată, o carieră care merge ca unsă și o inteligență peste medie, care te ajută să răzbați și să profiți în orice situație.

Topul zodiilor de la cele mai norocoase la cele mai ghinioniste

Berbec, noroc de 3 stele

Nici prea, prea, nici foarte, foarte. Uneori, norocul ține cu tine, altădată îți scapă printre degete. Poți avea multe șanse în viață, dar dacă nu ai curaj să le prinzi la momentul oportun vei pierde mult.

Pești, noroc de 3 stele

Cel mai mare noroc în au nativii Pești în dragoste, pentru că atrag afecțiunea, încrederea și iubirea sinceră ca un magnet. În rest, totul este întâmplător și trecător și nu se pot baza prea mult pe șansele ivite.

Racul, noroc de 3 stele

La fel ca Peștii sau Berbecul, nativul Rac trebuie să muncească mult și să caute el norocul, pentru că nu îi răsare prea des în cale. Numai nativii care știu să își organizeze bine viața se pot bucura de mai multe reușite.

Topul zodiilor mai puțin norocoase

Săgetător, noroc de 2 stele

Aproape că nu se poate numi noroc. Apare atât de rar în viața Săgetătorilor, încât se poate numi orice – întâmplare, coincidență, dar nu noroc. Nativii acestei zodii foarte rar primesc ceva din senin care să îi facă fericiți.

Libra, noroc de 2 stele

Balanțele sunt atât de nehotărâte și atât de prudente, că scapă printre degete cele mai mici șanse pe care le aveau ca să fie mai fericite. Ele muncesc mult pentru ceea ce au și fac uneori compromisuri dureroase.

Capricorn, noroc de 2 stele

Nici Capricornii nu sunt mai norocoși. De multe ori se află aproape de șanse, dar universul le scoate în cale obstacole care îi abat de la drumul lor drept. Și o iau iar de la capăt!

Vărsător, noroc de 1 stea

Vărsătorii se pot considera deja în topul zodiilor ghinioniste. Au atât de rar noroc în viață, că nici nu mai contează când primesc și ei o șansă. Dar se învață repede să ia viața mai ușor și se obișnuiesc cu greutățile.

Gemeni, noroc de 1 stea

Chiar dacă au o fire deschisă și încrezătoare, Gemenii nu reușesc aproape deloc să atragă norocul în viața lor. Chiar dacă ziua pare însorită de dimineață, de cum ies pe ușă se declanșează furtuna și orice șansă ar fi avut în calea lor, se spulberă.

Citește și cât noroc vor avea unele zodii anul acesta!

sursa foto: 123rf.com