Tuturor ni se poate întâmpla în viață, măcar o dată, să facem promisiuni false. Dar cei mai mulți dintre noi ajungem foarte rar în situația de a promite ceva și de a ne încălca promisiunea. Cu toate acestea, zodiacul spune că unele zodii sunt mai înclinate să facă promisiuni false, decât altele. Iată care ar fi acestea!

Zodia Gemeni

Unii dintre nativii acestei zodii sunt de-a dreptul campioni la promisiuni false. Intenția lor nu este deloc să îi facă pe cei din jur să sufere. Pur și simplu, Gemenii trăiesc în prezent, reacționează la ceea ce li se întâmplă pe moment și promit ba una, ba alta…. ba că rezolvă ei, ba că se ocupă ei de tot, ba că plătesc ei… dar a doua zi uită și te trezești că situația nu a fost deloc rezolvată, iar nativul Geamăn se ocupă deja de alte lucruri…

Zodia Săgetător face adesea promisiuni false

Și Săgetătorii au marele păcat să facă tot felul de promisiuni, fără să le ducă la îndeplinire. ”Stai fără grijă!”, va spune Săgetătorul promițând că se ocupă el de tot, dar lor le place să cam vorbească multe și să facă mult mai puține. Săgetătorii nu pot fi consecvenți. Degeaba spun că fac ceva, dacă acel ceva îi plictisește sau este prea complicat. Vor renunța imediat, pentru că lor le place să facă lucruri simple, ușoare, spontane, care nu presupun niciun sacrificiu.

Zodia Vărsător  

Oricât de bine intenționați ar fi, Vărsătorii fac promisiuni false fără să vrea. La prima vedere, li se pare simplu, se ocupă ei, preiau conducere, dar dacă lucrurile se complică nu te mai poți baza pe ei că le vor duce la bun sfârșit. Pur și simplu, Vărsătorii nu sunt oamenii care să se țină de promisiuni pentru că nu au suficientă răbdare și nici resurse să le împlinească. Nu poți avea prea multe așteptări de la ei!