Capricornul, mereu cu planuri bine gândite

Nativul Capricorn este genul de om care nu lasă nimic la voia întâmplării. El are mereu un plan bine ticluit pentru orice, oricât de insignifiant ar părea pentru ceilalți. Capricornul nu suportă surprizele și neprevăzătul, deși se descurcă bine în situații de criză pentru că el are mereu un plan de rezervă, niște bani puși deoparte și câțiva prieteni de nădejde care îl vor ajuta.

Taurul, pragmatic și realist

În topul cu cele mai conservatoare zodii se află mereu zodia Taurului. Nativul acestei zodii este statornic, pragmatic și echilibrat. Elementul lui primordial este Pământul, iar cei născuți în zodii de Pământ au rădăcini adânci, bine înfipte în tradiția și obiceiurile familiilor lor. Dacă vrei să trăiești alături de un Taur, trebuie să trăiești după regulile lui, pentru că foarte greu va accepta vreo schimbare. Iubește confortul și viața patriarhală, liniștită și destul de monotonă.

Fecioara în topul cu zodii tradiționaliste

De câte ori nu ai auzit că Fecioarele sunt tipicare și că nu le scoate nimeni din rutina lor? Ei bine, da, nativii Fecioară sunt meticuloși și adoră să ”despice firul în patru” când se confruntă cu o problemă nouă. Sunt prudenți și calculați, preferă să meargă pe drumul bătut de alții, decât să se aventureze pe o cale necunoscută. Dar este de apreciat faptul că sunt raționali și că nu își asumă riscuri inutile. Alături de o Fecioară, nu vei avea niciodată surprize neplăcute!

Peștii, conservatori și familiști

Nativii zodiei sunt recunoscuți pentru calitățile lor deosebite, pentru firea creativă și romantică, pentru generozitatea cu care se adresează celor din jur. Cu spiritul lor filantrop, demonstrează că sunt oameni pe care te poți baza în împrejurările dificile. Pentru ei, valorile umanitare, prietenia și dragostea de familie sunt adevărate principii de viață. Chiar dacă sunt visători și idealiști, ei apreciază tradițiile și obiceiurile sociale cu care au crescut.

Leul, un lider care respectă tradiția

Nativul Leu are stofă de lider oriunde și oricum ar trăi. Iar un lider are nevoie și de valori tradiționale pentru a-i înțelege pe toți din jurul lui. Leul este profund conectat cu familia lui, cu cercul lui de prieteni sau cu restrânsa comunitate în care trăiește. El are nevoie de oameni și are nevoie să le transmită o imagine clasică, adevărată, sinceră și ancorată în realitate. Din acest punct de vedere va fi mereu printre cele mai apreciate zodii tradiționaliste.