Venus din Pești și Luna nouă din Vărsător formează o conjunctură specială pentru relațiile amoroase, iar luna îndrăgostiților va fi cu adevărat pasională pentru zodiile favorizate de astre. Citește dacă tu sau partenerul tău vă numărați printre ele.

Zodia Gemeni

Apar schimbări semnificative pentru nativii Gemeni în luna îndrăgostiților. Nu doar că vor avea șansa să avanseze în carieră sau să se implice în proiecte inedite, dar vor avea și ocazia să cunoască un partener nou de viață. Va fi o persoană care le va atrage imediat atenția și care va intra în viața lor într-un moment de cotitură.

Zodia Rac

Nativii Raci trebuie să călătorească, în februarie, chiar dacă nu aveau asemenea planuri. Astrele îi sfătuiesc să găsească un motiv să plece câteva zile de acasă, să aleagă o destinație nouă și să uite de stresul cotidian. Numai așa vor reuși să retrăiască pasiunea de la începutul relației și să își recucerească partenerii.

Zodia Fecioară

Pentru acești nativi, luna îndrăgostiților înseamnă noi parteneriate, și în viața socială, și în viața intimă. Căsătoriți sau nu, nativii Fecioare vor simți nevoia să ceară mai multă dragoste și să caute o aventură care să le dezmorțească inimile.

Zodia Săgetător

Spre deosebire de alte perioade ale anului, când Săgetătorii sunt dinamici și călători, în februarie vor fi tentați să stea mai mult la căldura căminului. Vor gusta din nou din bucuriile simple ale iubirii conjugale și se vor ocupa de surprize noi pentru persoanele pe care le iubesc.

Zodia Pești

Datorită lui Venus, Peștii au o perioadă excelentă, cu multe succese în luna februarie. Dragostea va fi și ea în prim plan și se vor bucura de afecțiunea deosebită a persoanelor care au fost mereu lângă ei. Pești singuri au cele mai mari șanse să își găsească jumătatea în luna îndrăgostiților.

sursa foto: 123rf.com