Berbecii nu sunt niciodată suficient de maturi pentru dragoste

Nativii Berbeci nu au niciodată răbdare să își cunoască mai bine partenerii. Se lasă purtați de val, acționează din instinct și nu calculează ce efecte ar putea avea deciziile lor în viața de cuplu. De multe ori o dau în bară și nici nu știu să își ceară iertare. Viața amoroasă a Berbecilor este un dezastru, dacă nu se maturizează la timp.

Gemenii caută mereu altceva și pe altcineva!

Se spune despre Gemeni că sunt superficiali, iar acest lucru se simte și în relațiile lor amoroase. Dacă se îndrăgostesc cu adevărat, fac totul pentru persoana iubită. Dar, de obicei, se mulțumesc cu relații superficiale, care le asigură un anumit confort. Când nu mai obțin ce vor, pleacă fără să se uite în urmă și lasă dezastru.

Top 5 zodii dificile în dragoste

Racii se pun mereu pe ei pe primul loc

În dragoste, Racii vor să fie ei pe primul loc. Contează doar dorințele, capriciile și ambițiile lor. Partenerii lor sunt doar un suport pe care se sprijină când le este greu. Când le merge bine, nu mai contează cum le merge celorlalți! Racii au un soi de egoism care trebuie ținut în frâu.

Fecioarele nu pun preț pe romantism

Mai greu cu romantismul și sentimentalismele, când vine vorba despre Fecioare, mai ales despre bărbații Fecioare. Ei sunt practici, obiectivi și imparțiali. Nu se lasă duși de val când se îndrăgostesc, deși dau impresia că pun mare preț pe clipele romantice. Partenerii lor s-a putea lăsa înșelați, iar când dragostea dispare, începe dezastrul.

Săgetătorii refuză responsabilitățile unei legături de durată

Nativii Săgetători se îndrăgostesc furtunos, vor totul de la celălalt și încearcă să ofere foarte mult. Se numără categoric printre nativii care provoacă dezastre în dragoste. Sunt amanți pasionali și iubiți plin de imaginație, dar când vine vorba despre responsabilități, se împiedică. Uneori dau impresia că nu se atașează de nimeni și că nu se implică prea mult într-o relație, iar acest lucru este dureros pentru cei care trăiesc alături de ei.