Bărbații Fecioară, prea analitici

Nativii din zodia Fecioarei îți dau impresia că nimic nu contează mai mult decât ei. Nu prea au mare nevoie de alții, nici de afecțiunea sau atenția cuiva. Ei abordează orice relație, inclusiv relațiile de dragoste, din perspectiva unui manager care analizează argumentele pro și contra, profitul și pierderile. Îi țin pe toți la distanță cu atitudinea lor rece și au nevoie de multe dovezi de afecțiune profundă pentru a-și deschide inima.

Bărbatul Scorpion, prea evaziv

Scorpionul se decide foarte greu ce vrea în dragoste. El așteaptă, caută semne misterioase, lasă timpul să treacă fără să facă nimic, până când partenera se plictisește și își vede de drum. Dacă nu se îndrăgostesc fulgerător de la început, Scorpionii sunt lipsiți de imaginație și nu fac nimic să încurajeze iubirea.

Săgetătorul, un superficial

Niciun semn din zodiac nu este atât de flușturatic și superficial ca bărbatul Săgetător. Sau cel puțin așa pare la prima vedere. E cu mintea în toate părțile și nu pare să ce contreze asupra relațiilor intime. Nu te poți baza pe un Săgetător că va rămâne prea mult timp lângă tine. Pe de o parte, firea lui schimbătoare este o provocare, dar dacă nu se implică emoțional e dificil de iubit.

Vărsătorul, dificil de iubit dacă nu vrea

Bărbații din această zodie sunt introvertiți și își apără bine sufletul. Nu e în firea lor să se deschidă, să îi lase pe ceilalți să se apropie și să le citească gândurile. Cu femeile sunt precauți. Pot fi simpatici, comici și atrăgători, dar nu vor lăsa nicio femeie să îi cucerească, dacă nu au cu adevărat nevoie de ea.

Capricornul, prea serios

Se spune despre bărbații Capricorni că sunt prea muncitori, prea reci și serioși. Cine are curajul să se apropie de ei trebuie să fie făcută din același aluat, pentru că altfel sunt dificil de iubit. La începutul unei relații, nu au deloc încredere în partenera lor. Așteaptă mereu noi dovezi de iubire și de fidelitate și devin obositori tot cerând afecțiune necondiționată, fără să ofere nimic.

sursa foto: 123rf.com