Berbecii mint ca să își apere intimitatea

Una dintre cele mai talentate zodii care te mint fără să clipească este Berbecul. Această zodie are o latură ascunsă pe care nu vrea să o arate nimănui și o protejează prin orice mijloace, iar minciuna este cea mai la îndemână. Berbecii mint să se protejeze de curioși și de bârfitori. Ei fac orice să își apere intimitatea și nu lasă decât un număr foarte restrâns de oameni să îi cunoască îndeaproape.

Din păcate, pentru ei, nu se pricep prea bine la minciuni și se dau de gol pentru că uită amănunte importante. Sunt destul de împrăștiați, nu mai știu prea bine ce au spus cu o săptămână în urmă și fac alte declarații, care se dovedesc și ele uneori mincinoase.

Gemenii mint pentru că le place să spună povești

Se știe cât de mult le place Gemenilor să povestească tot felul de nimicuri, să înflorească detaliile și să prezinte orice situație banală cât mai colorată. De aici și până la minciună este doar un pas. În general, minciunile Gemenilor sunt nevinovate, dar sunt destul de talentați să mintă despre lucruri pe care ceilalți nu le pot verifica.

Gemenii isteți și buni povestitori te vor surprinde cu imaginația lor debordantă. Ei mint pentru că înfloresc lucrurile și colorează adevărul în culori mai vesele, să fie poveștile mai atrăgătoare. Gemenii se numără printre cei mai buni povestitori de bancuri, dar și printre cei mai prolifici scriitori.

Fecioarele mint cu un scop bine determinat

Nativii din Fecioară se numără printre cele mai talentate zodii care te mint fără scrupule, ca să își atingă scopurile. Nimic nu le stă în cale când vor să obțină ceva, iar minciuna este pentru Fecioare un simplu instrument de manipulare. Nu au remușcări, când sunt prinse cu minciuna, pentru că, din punctul lor de vedere, a fost necesară.

Dar, de obicei, Fecioarele sunt destul de istețe să nu le prindă nimeni și se descurcă foarte bine folosind tot felul de minciuni, abateri, omisiuni și jumătăți de adevăruri pentru a ajunge acolo unde își doresc.

Capricornii, una dintre cele mai serioase zodii care te mint fără să clipească

Este surprinzător să afli că nativii Capricorni, așa de bine organizați, muncitori și serioși se pot folosi de minciuni și tertipuri ieftine. Dar, când situația o cere, preferă să mintă sau să ascundă adevărul, decât să se confrunte cu realitatea.

În general, Capricornii mint în dragoste. Chiar dacă nu mai au niciun sentiment pentru partenerul de cuplu, dar nu vor să îl piardă, vor minți în continuare cu naturalețe cât de mult îl iubesc. Capricornii mai folosesc minciuna pentru a ascunde adevărurile dureroase și se pricep bine la asta!

Vărsătorii simt nevoia să mintă pentru a atrage atenția

Se știe că nativii Vărsători au nevoie de admirație, de dragoste și de susținere. Și de multe ori apelează la mici minciuni nevinovate pentru a atrage atenția celor din jur, pentru a se bucura de mai multă afecțiune sau compasiune.

Nativii Vărsători sunt dificili și se numără printre cele mai ascunse zodii care te mint doar pentru a te impresiona cu o poveste deosebită din viața lor. În general, sunt minciuni atât de colorate că te prinzi imediat, dar nici nu poți fi supărată pe ei pentru că știi că nu urmăresc un scop ascuns.

sursa foto: Shutterstock