De la strategii subtile, la șantaj emoțional, unele zodii pot recurge la diverse metode pentru a deține controlul în cuplu. Iată cum se joacă cu mintea ta, dacă simt că ești îndrăgostită și nu le poți refuza nimic.

Zodia Săgetător

Semn de Foc, Săgetătorul preia controlul în relațiile de cuplu și are pretenția să fie ascultat și urmat întocmai. Nativul Săgetător crede că știe ce este mai bine pentru partenerul lui de cuplu, iar decizii de unul singur pentru amândoi și se impune în orice situație, chiar dacă nu îl privește direct. De multe ori, însă, apelează la diverse strategii subtile prin care îi convinge pe celălalt să facă ceea ce își dorește. Câteva scene de teatru și dovezi prin care încearcă să arate cât de profundă este dragostea lui vor completa întregul tablou. Iar cuvintele bine alese îl ajută pe Săgetător să obțină tot ce vrea.

Zodia Scorpion

Nativul Scorpion se joacă cu mintea atât de subtil, încât cu greu îți dai seama. Este semn de Apă, cu o inteligență profundă și foarte abil în a țese diverse strategii. Dacă te îndrăgostești de un Scorpion, nu mai ai nicio șansă de scăpare. Va știi să mențină o relație plină de pasiune, atracție, mister și gelozie care te va convinge că este partenerul ideal pentru tine. Vestea bună este că Scorpionul rămâne fidel toată viața unei persoane care îl iubește sincer. Chiar dacă se joacă cu emoțiile și mintea ei, el oferă la rândul lui dragoste și atenție.

Zodia Balanță

Mulți nativi din zodia Balanță sunt foarte buni negociatori, strategi și comunicatori. Mai mult decât atât, unii sunt buni manipulatori. Ei se folosesc deopotrivă de slăbiciunile și calitățile tale pentru a te determina să faci ceea ce își doresc. Știu cum să te lingușească, cum să te convingă, știu când să folosească argumente raționale și când trebuie să se folosească de emoții și sentimente. Vestea bună este că Balanțele nu sunt niciodată rău intenționate. Jocurile pe care le fac sunt doar o strategie să păstreze dragostea pe care le-o oferi.

Zodia Gemeni

Foarte buni comunicatori, Gemenii se joacă cu mintea ta folosind puterea cuvintelor. Zodia Gemeni este zodie de Aer guvernată de Mercur, zeul negocierilor și al tratativelor. Dacă un nativ din Gemeni vrea să te convingă de un adevăr așa cum îl vede el, va găsi argumentele și cuvintele cele mai potrivite pentru a te câștiga de partea lui. Cu Gemenii trebuie să fii mereu în gardă pentru că riști să folosească împotriva ta micile secrete pe care le află despre tine.

Zodia Rac

Șantajul emoțional este arma cea mai folosită de nativii din zodia Racului. Este imposibil să nu îți dai seama, pentru că o fac pe față. Și cu toate acestea, și ei reușesc să se joace cu mintea ta, să te facă să te răzgândești, să îi susții, să îi ajuți în orice moment, să fii alături de ei și să renunți adesea la prioritățile tale. Nu se poate spune despre Raci că sunt manipulatori, dar insistă atât de mult să te convingă că te iubesc și că au nevoie de tine, încât este imposibil să nu te convingă.