Marte, Mercur, Venus și Soarele ne oferă o perioadă plină de transformări, în cea de a doua jumătate a lunii martie. Sub influența lor, câteva zodii se vor simți mai norocoase sau mai puternice și vor reuși să ia decizii majore pentru viitorul lor, pentru carieră sau pentru viața lor intimă. Citește mai jos și află dacă te numeri printre ele.

Zodia Berbecului, norocoasă la jumătatea lunii

Intervalul optim pentru nativii Berbeci să acționeze în această lună este cuprins între 15 și 20 martie. Sunt zile pline de energie pentru ei, pot avea mult noroc, pot încerca activități și experiențe noi din care vor avea de câștigat. Acum este bine să ia o decizie definitivă în relația de dragoste și să pună toate cărțile pe față.

Racii pot atrage profituri rapide

În următoarele zile, Racii vor avea mult de câștigat dacă se vor ocupa de afaceri, de relațiile profesionale și de cariera lor. Viața lor socială este mai bogată, vor întâlni persoane cu care pot colabora și de la care au multe de învățat. Dacă sunt atenți cu imaginea lor publică și dacă sunt ambițioși să urce pe scara ierarhiei, vor avea o șansă să obțină un post mai bun sau un contract cu bani frumoși.

Fecioarele trec de obstacole și fac planuri noi

Vestea cea mai bună a acestei perioade pentru Fecioare este că pot trece peste obstacolele care le țineau pe loc. Este timpul să meargă mai departe, cu riscul de a dărâma, strica sau lovi alte persoane, dar interesele lor trebuie să primeze. Chiar dacă rănesc orgoliile altora, nativii acestei zodii pot lua decizii majore și pot face un pas important, care le va aduce mari satisfacții.

Zodia Scorpionului face un progres și ia decizii majore

Este timpul potrivit ca nativii Scorpioni să ia o decizie pe termen lung și să își modeleze viața după criterii noi. Poate fi o decizie legată de viața intimă, mai ales în cazul Scorpionilor care nu sunt fericiți în căsnicie. Cei care se gândesc la divorț de ceva vreme, ar face bine să ia o hotărâre și să se elibereze de constrângerile dureroase, pentru a-și reface echilibrul sufletesc.

Săgetătorii fac liste cu noi priorități

Mulți nativi din această zodie sunt pregătiți să ia decizii majore în luna martie. Deja s-au lămurit ce NU trebuie să facă, ce NU le este de folos și ce NU îi ajută în viață. Este timpul să caute drumul pe care vor avea beneficii, nu compromisuri și dezavantaje. Ar fi bine să își aleagă singuri facultatea sau cariera, să nu îi mai lase pe părinți să decidă pentru ei și să îi șantajeze emoțional. Ar fi bine să călătorească mai mult și să își dezvolte spiritul antreprenorial.

Citește și horoscopul lunii martie, realizat de Medeea.

sursa foto: 123rf.com