Top zodii pe care le împaci ușor

  1. Pești

Mai devreme sau mai târziu, nativii Pești sunt capabili să ierte totul, pentru că nu place să poarte nicio povară sufletească. Poate că nu te vor mai iubi la fel de mult, dar te vor ierta și vor păstra o distanță moderată.

2. Balanța

Nativii Balanță vor să ierte totul și pe toți de teama de a nu intra în conflicte inutile mai târziu. Oferă-le cea mai mică șansă, fă un gest de împăcare cât de mic și te vor ierta imediat.

3. Gemeni

Se spune despre nativii acestei zodii că sunt superficiali, lucru care este adevărat doar în ceea ce privește supărările și necazurile. Când cineva greșește față de ei, preferă să trateze problema doar la suprafață și să nu pună nimic la inimă.

4. Rac

Persoanele născute în zodia Racului pot ierta aproape totul, mai puțin infidelitatea în dragoste. Sunt cu atât mai generoase, dacă dovedești că meriți iertarea lor și dacă faci tot posibilul să îndrepți greșelile comise.

5. Fecioara

Se spune despre Fecioare că iartă, dar nu uită! Vor trece peste multe supărări și necazuri, dar nu vor uita niciodată cine le-a făcut probleme în viață. Fecioarelor le place să aibă mulți prieteni și lasă multe de la ele, dar, dacă le calci pe coadă, îți vor aduce aminte mereu.

 

Zodiile care nu uită și nu iartă nimic niciodată

Taur

Dacă ai greșit cu ceva față de un Taur, să nu te aștepți niciodată să uite sau să te ierte. Oricât de mică ar fi greșeala, Taurii nu pot trece peste ea. Te vor ține minte și te vor taxa mai târziu.

Capricorn

Nativii zodiei nu te iartă. Pur și simplu nu sunt capabili să înțeleagă de ce ai greșit și care au fost motivele pentru care ai luat o decizie care nu le convine. Este posibil, o vreme, să mai aibă o relație de amiciție cu tine, numai dacă au nevoie de ceva… altfel, nu iartă nimic!

Scorpion

Iartă numai dacă iubesc foarte mult, deși puterea sentimentelor lor se va diminua considerabil. Dacă pot ierta, uneori, persoana iubită sau propriul copil, nu vor ierta niciodată un străin, pe cineva din afara familiei. Ba chiar vor încerca să se răzbune!

sursa foto: 123rf.com