Taurul sau Capricornul sunt zodii care atrag banii aproape tot timpul, dar și muncesc mult pentru ei. În aceste zile, însă, sunt și alte zodii norocoase, zodii care atrag banii de Paște și își schimbă planurile să ofere familiei mai mult de Sărbători.

Gemenii, răsplătiți de cei pe care îi ajută

Zodia Gemeni nu este neapărat un magnet pentru bani. Nativii zodiei nu au niciodată conturile pline, dar sunt destul de chibzuiți. În aceste zile, norocul lor vine din altă parte. O persoană apropiată le poate cere ajutorul și îi va răsplăti cu o sumă mare de bani, când nu se așteaptă.

Gemenii nu vor lăsa niciodată pe cineva la nevoie, chiar dacă își dau viața peste cap. Iar acest lucru va fi apreciat de oamenii care îi cunosc și care se bazează pe ei.

Fecioarele dau peste noroc

Când este vorba de bani, se știe că zodia Fecioarei este întotdeauna în top. Deosebit de inteligenți și ingenioși, nativii acestei zodii știu cum să își construiască o carieră prosperă, chiar dacă nu își iubesc meseria. Dacă vin bani, nu mai contează pasiunea, iar Fecioarele sunt foarte pragmatice.

Și astrele le ajută adesea! Iar de Paște mulți nativi vor aduna bani frumoși. Unii vor avea parte de o moștenire pe care o vor valorifica foarte repede, vânzând obiectele de preț. Alții vor fi plătiți mai bine pentru ideile lor creative care i-au cucerit pe șefi.

Scorpionii fac profit

Se pare că zilele din preajma Paștelui vor fi zile bune pentru afaceri pentru nativii din Scorpion. Acum este timpul să caute să vândă ceea ce le prisosește, să închirieze o casă, să caute cumpărători pentru o locuință, pentru un teren sau pentru o mașină.

Oamenii sunt mai darnici de Paște și Scorpionii pot negocia în favoarea lor. Vor obține un profit mai bun, decât în altă perioadă a anului pentru afacerile lor de familie.

Vărsătorii în top zodii care atrag banii de Paște

Chiar dacă nu le stă în fire să fie materialiști și hrăpăreți, Vărsătorii își propun luna asta să strângă mai mulți bani și chiar reușesc! Au ei planurile lor pentru care au nevoie de resurse noi și fiecare va încerca mai întâi să adune bani. După aceea vor trece la acțiune și este posibil să risipească sume mari, dacă nu sunt bine organizați.

Dar, până atunci, atrag banii de Paște, atât la serviciu, cât și prin micile afaceri personale. În special, cei care lucrează în comerț și în transporturi vor avea o perioadă norocoasă și vor pune deoparte sume mai mari de bani.

Peștii adună bani din mai multe surse

Nativii Pești au avut o perioadă bună în luna martie, dar surprizele cele mai mari vor veni de Paște, după cum spune și horoscopul lunii aprilie. Luna aceasta, înainte și după Paște, vor avea parte de bani din mai multe surse.

Nici ei nu se așteaptă la un asemenea noroc! În primul rând, se anunță o primă consistentă la serviciu sau un bonus pe care îl vor încasa în curând.