La mijlocul lunii septembrie, eclipsa de Lună plină are loc în zodia Pești, unde amplifică temerile, emoțiile negative, fobiile și regretele după eșecuri neașteptate. Mercur retrograd poate pune gaz pe foc în relațiile tensionate, iar Jupiter și Venus, care tocmai au trecut în Balanță, încearcă să repare greșeli din trecut. Este un moment deosebit de tensionat pentru cei care se confruntă cu probleme emoționale sau pentru cei care nu reușesc să își găsească echilibrul interior. Iată care sunt zodiile cele mai afectate de această eclipsă atât de dificilă.

Zodii profund afectate de eclipsa de Lună

Vărsător

În zilele eclipsei, nativii Vărsători pot avea șansa să descopere adevăratele cauze care îi împiedică să își rezolve problemele și să evolueze. Pentru ei va fi un moment de revelație, dar trebuie să atace problemele delicate cu mult curaj.

Rac

Nativii Raci trebuie să asculte de ceea ce le spune sufletul și intuiția, pentru a trece cu bine peste încercările acestei eclipse. Pot apărea probleme în cuplu, dar vor găsi și metoda de a vindeca mai ușor rănile vechi din dragoste.

Leu

Este posibil ca deciziile greșite din trecut să se întoarcă acum, iar Leii să fie nevoiți să plătească mai mult decât ar trebui. Nu vă grăbiți să dați altora dreptate, până când nu verificați totul și nu încercați să reparați singuri ce se poate repara.

Fecioară

Venus și Jupiter lasă în urmă zodia Fecioarei, iar lucrurile încep să se echilibreze în dragoste, în relațiile sociale și la serviciu. Dar eclipsa de Lună poate aduce o întâlnire sau un eveniment providențial pentru cei care nu au găsit încă echilibrul necesar.

Scorpion

Pentru zodia Scorpionului, eclipsa de Lună activează axa creativității, a iubirii și a dăruirii. Pot avea probleme cu exprimarea sentimentelor, dar pot avea și șansa de a lăsa în urmă relațiile care nu îi mai satisfac sufletește.

Zodii parțial afectate de eclipsă

Capricorn

Energia eclipsei pune accentul pe relațiile de familie, pe activitățile și evenimentele legate de copii. Vor veni noi șanse și noi speranțe, iar nativii Capricorni pot profita să le ofere celor dragi ceva la care visează de multă vreme.

Pești

Având loc în zodia Peștilor, energia eclipsei se răsfrânge asupra nativilor zodiei, dar numai parțial, deoarece ea le arată numai începutul unei schimbări sau al unui drum nou. Mai departe, trebuie să descopere singuri care este misiunea care îi așteaptă.

sursa foto: 123rf.com