Gemenii în 2019 se vor găsi adesea la mijloc, între extreme, între două decizii dificile sau între două situații conflictuale. Ei se descurcă bine în situații dificile și sunt destul de răbdători și diplomați pentru a trece de conflictele dureroase. De aceea, trebuie să se aștepte și anul acesta ca soarta să îi pună la încercare.

Gemenii în 2019, un an cu incertitudini

De-a lungul verii, nativii zodiei vor fi atrași de extreme și vor fi tentați să încerce activități și experiențe cu totul diferite. Vor fi provocați și vor căuta și ei ceva nou, care să le ofere satisfacția de a realiza ceva inedit. Vor fi perioade mai grele, dar ultimele luni ale anului promit ca dorințele Gemenilor să se împlinească.

Gemenii trebuie să rămână creativi

Oricât de greu, de costisitor și stresant ar fi, Gemenii nu trebuie să se dea bătuți când au de rezolvat o problemă. Trebuie doar să își schimbe prioritățile, să fie atenți la resursele lor și să fie foarte creativi. Din acest punct de vedere, lunile august și septembrie vor fi prielnice acestei zodii, care va avea de câștigat cu ideile și proiectele ei atractive.

Trebuie să știe când să ia o pauză

Cu toate provocările, problemele și schimbările care apar de-a lungul acestui an, Gemenii în 2019 trebuie să știe și când să ia o pauză. Iar luna septembrie este cea mai potrivită, după o vară fierbinte și dinamică, pentru a-și reface forțele pentru noile proiecte mult mai complexe de la sfârșitul anului.

Gemenii în 2019 au nevoie și de o carieră nouă

Pentru mulți dintre nativii acestei zodii, o schimbare de carieră este binevenită, spre toamnă sau iarna viitoare. Cine simte că a venit momentul să încerce o nouă meserie, să învețe să lucreze în alt domeniu sau doar să schimbe angajatorul, trebuie să fac acest pas începând cu luna octombrie.

Trebuie să scape de oamenii nepotriviți

Gemenii sunt foarte îngăduitori și sunt amabili cu tot felul de persoane, încercând să scape de prejudecăți și reguli. Cu toate acestea, în jurul lor pot apărea oameni nepotriviți, care îi țin pe loc și care sunt o sursă constantă de stres. Anul acesta, Gemenii trebuie să se elibereze de aceste relații, chiar dacă îi considerau prieteni și chiar dacă erau iubiți. Ei nu vor putea merge înainte și nu își vor putea pune în practică ideile alături de oameni care îi critică și care se opun mereu.