Taurii au adunat multe calități când s-au împărțit zodiile. Dar sunt și câteva defecte pe care le are zodia Taur și pe care mulți nativi încearcă să le ascundă. Unii reușesc destul de bine!

Se știe că Taurii sunt foarte inteligenți, descurcăreți, independenți și ambițioși. Au multe calități precum buna organizare, eficiența, hărnicia, dedicarea și grija pentru familie. Dar când vine vorba despre defecte, este bine să te ferești de ei!

Crizele de furie

Pe cât de molcom, calm și răbdător pare Taurul, pe atât de puternice pot fi crize lui de furie. Este un om ambițios, plin de sine și inteligent, care vrea ca totul să se desfășoare după voința lui. Iar când lucrurile îi scapă de sub control, când pierde bani mulți sau când este trădat, furia Taurului se manifestă aprig!

Evită noutățile și schimbările

Taurii adoră ca ritmul vieții să fie bine delimitat pe un făgaș cât mai simplu. Nu suportă situațiile imprevizibile și nu se descurcă prea bine în situații limită. Orice schimbare care le dă peste cap planurile este o adevărată tragedie. Se supără, lovesc în jur, întorc totul pe dos și nu se mai gândesc la consecințe.

Vanitatea, bat-o vina!

Taurul este un iubitor de frumos, liniște, armonie și… obiecte de lux. De vină este Venus, astrul guvernator al zodiei. Dar, din cauza lui Venus, se mai adaugă o trăsătură mai puțin dorită între cele 5 defecte pe care le are zodia Taur. Nativii zodiei sunt foarte atenți la imaginea lor și sunt vanitoși. Vor să fie eleganți, atrăgători și șarmanți, chiar dacă nu le reușește întotdeauna. Mulți dintre ei au impresia că se bucură de o imagine excelentă în public, dar de vină este numai vanitatea lor.

Dependențe costisitoare

Taurii nu ar recunoaște în rutpul capului că sunt scalvii unor dependențe costisitoare: mâncarea bună, dulciurile, băuturile fine, bijuteriile, mașinile, obiectele de lux. De multe ori cheltuie banii pe lucruri de care nu au nevoie, dar cu care se mândresc în fața celorlalți. Taurii cu o stare materială bună pot deveni de-a dreptul aroganți, își afișează bunăstarea fățiș, dar nici nu realizează cât de mult îi costă viciile lor.

Pofta de mâncare, un defect mai greu de suportat

Cine cunoaște bine un nativ din Taur știe cât este de pofticios. Iar pofta lui de mâncare, pofta de ceva delicios, bun, aromat și gustos este adesea pe primul lor. Taurul se va opri din orice, dacă este atras de ceva apetisant. Va lăsa prioritățile de la serviciu pentru o prăjitură parfumată sau discuția cu un prieten pentru o friptură suculentă! De multe ori, pofta lor exagerată pentru mâncarea îi costă scump!