Cele mai directe și oneste zodii

Taurul

Bărbatul Taur lucrează cu informații concrete și totul trebuie să fie logic, simplu și natural pentru el. Este un semn de Pământ care apreciază caracterele deschise și conversațiile directe. Nu se ascunde în spatele declarațiilor false și nici nu lasă loc de întors. Când vrea să afle ceva, întreabă în mod direct și așteaptă un răspuns sincer.

Fecioara

Se spune despre nativul Fecioară că nu știe să mintă. Este prea ordonat, corect, tipicar și calculat pentru a pierde timpul cu minciuni, înșelătorii și situații ambigui. Când îți spune un lucru despre el folosește atât de multe detalii concrete și reale, că este imposibil să nu îl crezi. Se știe doar că nu îi place să fabuleze, dar așteaptă aceeași atitudine directă și sinceră și din partea celorlalți.

Săgetătorul

Nu se ascunde și nu te înșală, pentru că are o personalitate puternică, iar motto-ul lui în viață este: ”cine mă place, mă place așa cum sunt!” Este un idealist, un visător, dar și un ambițios care își urmărește scopurile, dacă simte că le poate atinge. În dragoste, fie cucerește de la prima privire, fie pleacă mai departe. Nu va umbla niciodată cu tertipuri și minciuni pentru a câștiga inima unei femei.

Berbecul

Ce e în gușă, și-n căpușă! Direct și impulsiv, nativul Berbec îți spune în față ce vrea de la tine, chiar dacă îți place sau nu. Poate că, în anumite situații tensionate, încearcă să ocolească adevărul, dar nu va fabrica minciuni elaborate ca să te păcălească. Preferă să îți spună mai târziu ceea ce crede el că te-ar putea deranja.

Pești

Natura duală a acestei zodii nu lasă, totuși, loc la interpretări. Nativul Pești preferă să pună toate cărțile pe masă ca să știe ce va primi de la ceilalți, mai ales de la persoana iubită. Cu cei pe care îi stimează și îi iubește nu va fi niciodată fals, ascuns sau viclean. El simte nevoia să fie el însuși în relația de dragoste și crede că numai sinceritatea poate ajuta o căsnicie să continue.

De ce să nu ai încredere în celelalte zodii

Gemeni: în situațiile cu adevărat importante va fi sincer, dar va încerca să se ascundă și să ocolească adevărul, dacă simte că are de pierdut.

Rac: cu greu ajungi la sufletul lui și nu știi niciodată ce gândește despre tine, dacă nu te iubește la nebunie; nativul Rac vorbește prea puțin despre el și ascunde tot ce nu îi convine.

Leu: se va folosi de orice tertip pentru a obține ce vrea, chiar dacă va încerca să dea impresia că este sincer cu tine.

Balanță: nativul acestei zodii este de obicei sincer, dar când interesele lui sunt lezate sau când este trădat, răspunde cu aceeași monedă și folosește orice minciună să se apere.

Scorpion: simte imediat când este mințit, dar nu ți-o spune în față; așteaptă cel mai bun moment pentru a te trăda și face în așa fel încât să îți dai seama că te minte.

Capricorn: apelează la mici înșelătorii și minciuni pentru a-și ascunde adevăratele scopuri, dar numai cu persoanele străine sau cu partenerii de afaceri; în dragoste, va face tot posibilul să fie cât mai onest.

Vărsător: încearcă să fie el însuși într-o relație de dragoste, dar nu întotdeauna reușește să fie sincer; uneori apelează la mici artificii pentru a-și convinge iubita să fie de acord cu el.

credit foto: 123rf.com